Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnátok ha a parotok ennyire anyuci pici fia lenne?
Életemnek volt egy sötét korszaka, amikor szexeltem egy ilyen fiúval, mert tudtam, hogy nem jelent rám veszélyt, úgyse fogok érezni iránta semmit.
Nem vagyok rá büszke. De még a csak szexet se bírtam elviselni egy hónapnál tovább, annyira mélyen szánalmas volt a viselkedése. Pedig a szex 10 pontos volt.
Szóval szerintem páromnak sose választanék ilyen embert, megőrülnék tőle.
Kérdező, ha már eleve ilyen stílusban beszélsz a párodról, meg az anyjáról, jobb, ha hagyod őket.
Veled sincs minden rendben...
Nekem is volt egy ilyen párom. Nálam kettesben lehettünk, ő az anyjánál lakott. Számomra evidens volt, hogy nálam aludjunk, ha már együtt alvásról van szó. Sosem értettem ő miért tiltakozik ez ellen. Aztán egyszer én aludtam náluk és rájöttem. Anyuka elé teszi a meleg vacsit, majd reggel kikészíti elé a reggelit. Mire felkel, már ott várja az asztalon. Az aznapi ebédje bedobozolva a hűtőben.
Nem hittem a szememnek. Akárhányszor lemondtam egy találkát, mert mosnom, takarítanom kellett, meg volt sértődve, mert miaz, hogy ezért lemondok egy találkát. Azt gondolta a tiszta ruha a szekrényben terem, a lakásban meg alapból rend van mindig.
Mosogatni sosem mosogatott, főzni sosem főzött, ágyneműt nem tudott felhúzni, de elvárás az volt.
Elég gyorsan vége lett a kapcsolatunknak.
Nagyapám húga ilyen a fiával, de ő rosszabb, mert képes halálos betegségeket színlelni meg napokig éhezni, ha a fia el akar menni otthonról. A feleségjelöltjét is elüldözte, a fiú már marad egyedül így 55 évesen. Mivel az anyja még csak 74 lesz és kvázi egészséges, ezért marad ez az állapot. Szomorú ez látni.
Leqvázott, és a torkodnak ugrott?
Én úgy dobtam volna ki, és evvel megszűnt volna számomra létezni.
Ez a pasi nem normális, ha még nem tetted, nagyon ideje lenne kirakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!