Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok ismerkedős kérdéseket írogatna ide ki, állítólag unalomból, ahelyett, hogy veletek töltené az időt?
Figyelt kérdés
Azt mondja, csak "barátkozik", illetve szivatja a gyk-s csajokat.
Zavarna? Vagy nem foglalkoznátok vele?
2017. jún. 23. 21:00
1/11 anonim válasza:
Ne üsd bele magad mások dolgába!!! HÁRPIAAAAAAAAAAAAAAA
2/11 anonim válasza:
Én akkor elgondolkodnék azon, hogy miért jutott oda a kapcsolatunk, hogy a net sokkal fontosabb neki vad idegen emberekkel, mint én.
Tehát lehet elgondolkodni a dolgokon kérdező!
3/11 anonim válasza:
Másra, mit szórakozásra, nem is való a gyakori.
4/11 A kérdező kommentje:
#1ről van szó
Van egy jó idézet... "a stílus maga az ember"
2017. jún. 23. 21:04
6/11 anonim válasza:
A férfiak nem szeretik ha minden idejüket ki akarják szipolyozni. Kell nekik a függetlenség! Ezt lehet szeretni, és nem szeretni. Utóbbi eset a gáz, mert ez nem fog változni. Sajnálom
7/11 A kérdező kommentje:
Nyilván én látom rosszul, de ahhoz kell egy bizonyos szellemi színvonal, hogy valaki jobb elfoglaltságot találjon, mint itt csajozgatni...
2017. jún. 23. 21:16
8/11 anonim válasza:
Látnád miket ír a Szexualitás kategóriában!
9/11 anonim válasza:
Na, tièd az Infinitis csávó?? 😀
10/11 A kérdező kommentje:
Jaja... meg még 1 pár gyk-s csajé :D
2017. jún. 23. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!