Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotok csak azért jegyzett el titeket, mert másik városba készültök egyetemre, és így akarta jelezni, hogy már "foglaltak" vagytok?
A gyűrű egy klasszikus, gyönyörű, egyértelműen eljegyzési gyűrű.
Nem mintha erre vágynék, de volt olyan ismerősöm, akinek a barátja direkt megmondta, hogy ne kürtölje világgá, hogy kapcsolatban van, mert a fiúk akkor nem lesznek vele kedvesek és segítőkészek (persze, ne is tagadja le, de ne úgy mutatkozzon be, hogy "Szia Tomi, Anna vagyok és három éve boldog párkapcsolatban."
"kéttanús összeiratkozás" - ez kva jó :D ilyen béna kifogást a házasság ellen még nem hallottam.
Nem terveznék hosszútávra valakivel, aki annyira se bízik bennem, hogy nyugodt szívvel "elengedjen" más városba egyetemre járni. Másban is ilyen féltékeny? Ja, és az eljegyzés meg csak hab a tortán, nem azért teszi, mert szeret, hanem mert meg akar jelölni. Tudom, rózsaszín köd meg minden, de vigyázz, mert az ilyenek előbb-utóbb eltiltanak majd mindentől. Nem kezdett még célozgatni, hogy hagyd ott az iskolát?
Am meg felhívhatnád rá a figyelmét, hogy ha annyira meg akarnád csalni, nem tartana sokáig lehúzni a gyűrűt addig, amíg másokkal randizol :D
Én nem lennék együtt vele, de te tudod. Ja, és esküvőre szerintem ne számíts, nyilván elvenni sose fog. Keress egy normális srácot inkább.
Ez hülyeség. :"D
- A saját városodban is simán megcsalhattad volna, gondolom, ott sem ismer mindenki, hogy kapásból tudja, hogy XY foglalt, őt békén kell hagyni. :"D
- Gondolom, a gyűrű nem lesz rád nőve a másik városban sem, amikor csak akarod, leveszed. :"D
De hülye. :D Néha elgondolkozom, hogy ilyen alapvető dolgokba egyesek bele sem gondolnak? :D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!