Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi történne, ha kiderülne a párotokról, hogy évekkel korábban megerőszakolt egy másik lányt?
Tegyük fel, hogy egy lány már hosszú ideje együtt jár a párjával. Imádják egymást, a fiú kedves és gyengéd, minden harmonikus. Egy nap azonban egy véletlen folytán kiderül, hogy évekkel korábban, bódult állapotban nemi erőszakot követett el. Az eset hihetetlenül hangzik, azonban alapos utánajárás után kiderül, hogy tényleg megtörtént.
Egy ilyen esetben hogyan reagálna egy lány?
Mi a nemi erőszak?
Ha egy buliban részegen megdugott egy részeg lányt, aki másnap lehet, hogy nem is emlékezett rá, én nem venném annak.
aki kihasznál egy részeg csajt az egy selejt, nem ember, orrbavágnám a vasalóval és kivágnám mint macskát szarni.
ha nincs szó részegségről meg ilyesmi akkor tökön is rúgnám úgy hogy többé ne tudja használni... és utána vágnám ki.
előzők egyike vagyok. nézd.. az hogy nagyon szeretem? irtózatosan nagyon csalódnék, és a bizalmam is erősen megrendülne! Akár arra is gondolok, hogy ha mással megtette, akkor akár velem is, vagy másokkal újból... és ha iszik, akkor ilyen szinten nincs önkontrollja, akkor legközelebb az lesz, hogy "cica, részeg voltam, azért csaltalak meg". A részegség nálam csak súlyosbítja az egészet.
Egyetlen egy esetben tudnék megbocsájtani, ha 1) nagyon nagyon fiatalon történt volna ÉS ha 2) azóta antialkoholista lenne és semmilyen olyan helyen (pl. diszkóban) nem járna, ahol ez ismét előfordulhat. DE A KÉT FELTÉTELNEK EGYSZERRE KÉNE TELJESÜLNIE.
Akkor úgy látnám, hogy nagyon megbánta és megváltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!