Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket szeretnék hallani arról, h ti mit csinálnátok, ha a párotokról kiderülne, h a vele azonos neműket is szereti?
Is vagy csak őket?
Nekem rossz tapasztalataim vannak a biszexuálisokkal.
Nagyon szeretem a barátomat, de az ilyesmit az én gyomrom nem tudná bevenni, úgyhogy bármennyire is fájna, lapát.
24 N
Az is megcsalád,ha a saját nemével csókólózik már,mint nálam
Szóval,ha lenne egy kapcsolata mellettem lapát,ha meg csak nézi őket, hát azért van a szeme :)
Max nézegetnénk együtt és pontoznánk ;)
Hát dobnék egy hátast az tuti. Az én barátom alapból utálja a b.uzikat, de tegyük fel mégis kiderülne h vonzódik a pasikhoz....hát..lehet hogy az elején még nem tudnám ott hagyni, mert nagyon szeretem és nagyon kötődünk egymáshoz, de rövid időn belül szerintem véget vetnék az egésznek.
Attól is függ hogy volt-e már előttem pasival együtt, mert ha igen akkor valószínű h elfogna az undor és azonnal szakítanék. Fúj.. De ha még nem volt ilyen tapasztalata, akkor nem hiszem h olyan könnyen kidobnám. De amire felfognám, szerintem menne..
Jaj, csak ilyenben soha ne legyen részem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!