Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok/tennétek, ha kiderülne a párotokról, hogy füvet termeszt?
Nincs ezzel gond addig, amíg a kertben teszi.
Egyébként pedig nem látna engem többet. Ha mégis levakarhatatlan lenne, megfenyegetném, hogy feljelentem.
Elhagynám. Nem kellene nekem, hogy aztán ránk törjék az ajtót az éjszaka közepén, és engem is előzetesbe vigyenek, hiszen tudtam róla.
Ha ki is derül, hogy ártatlan vagyok, a munkahelyemről már a bűncselekmény fennállásának lehetősége miatt is kirúgnának, valószínűleg elterjedne az is, hogy drogosok vagyunk mindketten. Ezt nem lehet soha lemosni magadról.
na ne..
komolyan csak egy normális ember van itt (utolsóI???
én nemrég tudtam meg és borzalmasan kivagyok........
Szerintem most lépj le, amíg nem késő. És ha kell, tényleg fenyegesd meg a rendőrséggel.
Ne gondolkozz 1 percig sem. Nem őt szereted még, hanem azt, akinek képzelted. De ezzel kiderült, hogy ő nagyon nem olyan, amilyennek mutatta magát. Ne ragaszkodj hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!