Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok/tennétek, ha kiderülne a párotokról, hogy füvet termeszt?
Lesz@rom. A lopás is törvény ellenes mégis milliárdokat vesznek ki a zsebünkből a drága honatyáink.
Én meg csak ültetek, kertészkedek nem ártok vele senkinek.
Ennyi erővel a tömény piákat is be lehetne tiltani vagy az erősebb szivarokat, hagyjuk már...
A rendőrségnél be is jelentettem. Remélem IP címed alapján lenyomoznak, és pár nap múlva kopognak az ajtódon.
Üdv: egy törvénytisztelő állampolgár
"A rendőrségnél be is jelentettem. Remélem IP címed alapján lenyomoznak, és pár nap múlva kopognak az ajtódon.
Üdv: egy törvénytisztelő állampolgár"
Áh mi lesz velem jajj ne! :D
Szánalmas kis majom...
Kedves Törvénytisztelő!
Sajna IP alapján nem tudtuk lenyomozni, DHCP-vel jött a csaj a szlovák Orange hálózatáról.
Téged szeretettel méghívunk az újrainduló III/III-as ügyosztályba.
Kedves kérdező!
Húzz el onnan ahogy csak tudsz!
Attól függ, milyen mértékben. 1-2 tő nem vészes. Orvosi marihuana, olvass utána. Ja és: Hollandia....
Legalization!!
MÉRLEGELJ! Na ne gr-ot, hanem a kapcsolatod fontosságát, és a párod tettének súlyát. ;-)
Ha kereskedelmi mennyiség lenne aggódnék érte. Persze a van már üzleti partnere. Mert úgy-e , a vietnamiak, kínaik vagy ukránok nem túl kedves konkurenciák.
A rendőrséget leszarnám. Egyre felkészülnénk. Hogy felmentsék, ha baj van. Vallanom nejem ellen nem kell, feljelentenem sem. Azért arról hogy árulja meg porbálnám lebeszélni. Vagy ha kell neki a pénz, mindenestől adjuk el gyorsan, egyben a termesztési hellyel.
Azért 50-100 gramm megmaradna.
Ha csak pár tövet termeszt áldanám az eszét és a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!