Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok elküldené nektek FB-n az N. W. A. -tól a "F*ck the police" című dalt, és azt mondaná, hogy kicsit gondolkodjatok el a szövegen?
Én nem tartom magam okosnak előző. Okos például Stephen Hawking, aki szinte tökéletesen érti a Világegyetemet, és le tudja vezetni a bonyolult fizikai egyenleteket is. Ő, aki vágja a kavantummechanikát, az általános és speciális relativitáselméletet, aki el tud filózni arról, hogy mi a valóság, na igen, ő okos. Én nem tartom magam okosnak, pusztán van némi ismeretem bizonyos témákról, feleslegesen állítasz tehát rólam olyat, amit én nem mondtam magamról.
Tisztában vagyok azzal, hogy az intelligencia egy gyűjtőfogalom, és azzal is, hogy többféle intelligenciát tart számon a szakma. Azonban a hétköznapi nyelvezetben ezt a kifejezést a műveltség és az etikett szinonimájaként alkalmazzák - tévesen. Ezért mondtam, hogy a KLASSZIKUS értelemben vett intelligencia nem ezt jelenti, ezért nem törvényszerű, hogy egy magamfajta bunkó ember nem lehet intelligens.
Vállalom azt, hogy a nőkről alkotott véleményem egy hányadék. Vállalom, és nem kérek bocsánatot. Az igazság ugyanis nem mindig szép, nem mindig kényelmes, és nem mindig illatos. Egy szépsége azonban mégis van: hogy maradéktalanul mutatja be a valóságot a maga tökéletes mivoltában, cenzúra nélkül. Ezért van értéke az igazságnak, nem pedig azért, mert minden esetben tetszetős a szemnek.
Anyám nem szól hozzá semmit, mivel nincs köze a nőkkel kapcsolatos életemhez, soha nem is volt, és soha nem is lesz. Egy barátnőmet ismerte, vele talán még a közös képük is megvan, és ennyi. Felesleges őt ebbe belekeverni, mert egy nő másképp viszonyul a családtagjaihoz, mint egy olyanhoz, akihez nem kapcsolódik családi vonal. Előbbi fontos neki, utóbbi nem.
Hát persze, ennyi erővel, akkor vessük el a statisztikákat is. Ugyanis azok sem az emberiség teljes véleményét tükrözik, hanem egy részét, mégis adnak egy viszonylag világos képet arról, hogy mi a helyzet. Nem 1-2 tapasztalatom van, hanem több. Sőt, állítom, hogy több nővel ismerkedtem (illetve fogok ismerkedni) mint amennyivel a pasik többsége egész életében fog.
Áhá már világos.
Szóval azt üzened rejtve a lánynak, hogy ki kell mondani, amit ki kell mondani, de nem mondod ki!
Ekkora szerencsétlent.
"Nem a média mondja, hogy tiszteld a nőket, hanem a józan ész és az emberség, hogy tisztelj mindenkit.
Amúgy Ice Cube hülyére verne, hogy ilyen phaszságokra használod a zenéjét."
>Ice Cube [és Dr. Dre] meghamisította a filmben az N.W.A történetét, szóval ahogy mondani szokás: először a saját portáján sepregessen. Majd ha elszámolt a történelemhamisítással, akkor utána fel lehetne tenni a kérdést, hogy én hogyan viszonyulok a dalhoz. Ettől függetlenül a dal szuper, de csak azért, mert a 80-as években született, amikor még a szerző kezdő volt, és jóformán ismeretlen. Ice Cube ma már képtelen lenne ilyen dalt írni, valószínűleg három sort sem várhatnánk tőle, éppen ezért ő is a múltjából él, más celebekhez hasonlóan.
Az előző állítással pedig nem értek egyet. Az európai kultúra a kereszténységen alapszik, onnan van ez a tanítás. Ha annak idején a Római Birodalom nem veszi fel a kereszténységet, valószínűleg soha nem lett volna a "tiszteld a nőket" szöveg az emberiség egyik védjegye. Róma ugyanis nem tűrte a lázadást, hanem keményen leverte azt, nem tűrte az ellentmondást, úgy ahogyan a mai média azt tanítja az embereknek, hogy tűrjék.
Nem azt mondom, hogy ne egyáltalán ne tiszteljük a nőket, de azt igen, hogy mondjuk meg az igazságot róluk. Tiszteljük őket, de olyan tiszteletet ne adjunk nekik, amit nem érdemelnek meg, mert azzal csak megerősítjük őket a hoibás pozíciójukban.
Jelentés?
Nem csodálkozom. Ez így van, ha ma valaki ellentmondásban van azzal, amit a média tanít, azt jelentik, elhallgattatják, mert nehogy már más véleményen legyen.
Csodálkozom, hogy Richard Dawkins könyvei megjelenhettek Magyarországon, és nem tiltották még be...
Amennyiben egyértelmű bizonyítékom lesz arra vonatkozóan, hogy vannak valóban tisztességes nők, akik nem érdekből, és érzelmi túlfűtöttségből vannak valakivel, akkor vissza fogom vonni az általánosítást.
Azonban ilyennel eddig még nem találkoztam, pedig a húszas éveim vége felé járok. Jó lenne ha 30 éves koromig legalább eggyel megismerkednék.
A norvégok létezésére egyértelmű bizonyíték van, egy rakás forrás alátámasztja, hogy attól, mert te nem találkoztál velük, a norvég nép létezik.
A nőkre vonatkozóan azonban az, hogy van köztük normális, csak szóbeszéd. Azon kívül, hogy hallottam róluk, sosem volt még képes senki sem mutatni egyetlen egyet sem.
oh az N.W.A Fuck the police coming straight from the underground
A young nigga got it bad cause I'm brown
And not the other color so police think
They have the authority to kill a minority
Fuck that shit, cause I ain't the one
For a punk motherfucker with a badge and a gun
To be beating on, and thrown in jail
imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!