Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok elküldené nektek FB-n az N. W. A. -tól a "F*ck the police" című dalt, és azt mondaná, hogy kicsit gondolkodjatok el a szövegen?
Hát, ha 15 éves lennék, akkor nem valószínű, hogy ilyen kérdést tennék fel, ugyanis annyi idősen a szüzesség elvesztésén és a strigulákon kívül más nem nagyon érdekli a fiatalokat, nemhogy rejtett mondanivalót közöljenek, mert még a valódi párkapcsolatig sem jutnak el (mondjuk ennyi idősen nem is kell...) Én is voltam annyi idős, akkor sem volt így, és most is ez a helyzet.
Le kellene már szokni arról, hogy ledegradáljuk a másikat a gyerekek szintjére, csak azért, mert nem értünk vele egyet, DE VIGYÁZZ! Bizonyos esetekben a gyerekek intelligensebbek a felnőtteknél. Abban például biztos vagyok, hogy a 15 éves Stephen Hawking sokkal értelmesebb volt, mint az itteni huszon, illetve harmincéves megmondó emberek. Szóval csak okosan.
"Simán a nők szemébe is el lehet mondani, mi bajod, csak meg kellene tudni fogalmazni, hogy ne legyen belőle sértődés."
>Ha ezt állítod, akkor te valószínűleg sosem beszéltél még igazi nővel. Legalább a "borsószem hercegkisasszony" mesét hallgasd már meg, hogy mégis legyen valamennyi tapasztalatod arról, hogy milyenek a nők VALÓJÁBAN.
@16:51-es:
Ha nem esik le, hogy mit akar kifejezni a dal, akkor szerintem ott van a probléma.
Tényleg ennyire ötleted sincs, vagy csak nem gondolkodtál el ezen?
Ööö.. te szedsz valamit? Vagy alapjáraton van valami az elméddel?
Amúgy intelligensnek tartod magad? Abba szerinted belefér, hogy ledegradálod a nőket úgy egészében?
Szerintem inkább csak cuccozol aztán annyi. Vegyél még be valamit és tentizz.
"Amúgy intelligensnek tartod magad? Abba szerinted belefér, hogy ledegradálod a nőket úgy egészében?"
Igen, belefér. Az intelligencia ugyanis nincs összefüggésben a sértő vélemény kinyilvánításával. Durván fogalmazva, egy bunkó ember is lehet intelligens, és egy kedves ember is lehet unintelligens. Ha felmész a MENSA honlapjára, akkor magad is elolvashatod, hogy a valódi intelligenciateszteknek - a közhiedelemmel ellentétben - semmi közük nincs az ilyen hiedelmekhez, ahogyan nincs közük a műveltséghez sem. A valódi intelligenciatesztek úgy vannak összeállítva, hogy még egy írástudatlan ember is meg tudja azt oldani.
Szóval igen, lehetek intelligens attól, hogy ledegradálom a nőket, sőt még akkor is lehetnék az, ha nem értenék a világirodalomhoz, mert ezek nincsenek összefüggésben azzal, amit a tudományos világban "intelligenciának" nevezünk klasszikusan.
"Szerintem inkább csak cuccozol aztán annyi. Vegyél még be valamit és tentizz."
Erre csak annyit:
Tévedsz, nem bizonygatok semmit, mindössze leírtam a véleményem, elvágva ezzel ezt a szálat, hogy senki ne hozza innentől fel, mert baromság. A pszichológia egy áltudomány, haszontalanság, semmire sem jó, innentől fogva felesleges foglalkozni vele.
A trollokat meg nem meggyőzni kell, hanem gondolkodásra bírni. Richard Dawkins sem azért írt életében több ezer oldalt, hogy meggyőzze őket, hanem azért, hogy megingassa a mozdíthatatlan hiedelmeiket.
Az elmagányosodásról meg csak annyit, hogy még általános iskolás koromban volt egy vicc aminek a mondanivalója erre a helyzetre is illik. Így szól enyhe megfogalmazásban:
"Nem az a meleg, aki kezdeményez, hanem az, aki hagyja magát"
Remélem érted a lényeget, és nem kell külön magyaráznom.
Ezt a számot nem tudtam a felénél tovább hallgatni és olvasni a szöveget. Nem is értem mit lehet élvezni azon hogy röpködnek a csúnya szavak és marha kemények benne az énekesek (akik lehet rendőri letartóztatást életükben nem láttak csak most ez a menő). Ha a felénél messzebb van amit üzenni akarsz végig olvasom. Eddig annyi jött le hogy vagy marha keménynek hiszed magad vagy komoly komplexusaid vannak amiket csak az üvöltő any.ázós rappel tudsz elnyomni. Bár gondolom nem ez volt az üzenet így akár le is írhatnád mit akarsz üzenni.
Arról nem is beszélve hogy ha nem effektív a szöveggel akarsz üzenni akkor senkinek nem fog átmenni az üzenet mert azt csak te tudod ez a dal benned mit indít el. Másokban valószínűleg tök más gondolatot fog ébreszteni.
Viszont az valami förtelem ahogy a nőkhöz viszonyulsz és félve gondolok bele milyen is az igaz nő szerinted. (Persze érdekelne milyen egy ál nő) Velem például lehet egyenesen beszélni. Utálom az tény de a párom 3 éve minden problémánknál elém áll és közli mi a baja és még együtt vagyunk hisztik és sértődések nélkül végig tudom gondolni amit mondd és ha nem értek egyet közlöm. Ha igaza van és tudok változtatni az adott probléma kiváltó okán megteszem. Az hogy szerinted a nők túlérzékeny primadonnák akik a pin.ával a gondolat olvasás képességét is megkapták valahol vicces.
Ha normálisan van közölve az emberek többsége bármit képes hiszti nélkül elfogadni. Az hogy te az olyan nőket tartod nőnek akik hisztiznek játszmáznak és megsértődnek mindenen a te bajod de ezt a mentalitást ne húzd rá egy egész nemre főleg úgy ne hogy egy kedves szavad nem volt eddig és ha ilyen vagy a való életben is kétlem hogy képes lennél nem bántón kritikát megfogalmazni.
Az meg nonszensz hogy a nőket szidod amiért nem beszélnek nyíltan aztán face-n küldözgetsz angol számokat amikből szerinted ki kell tudni bogarászni a lényeget sőt a nőnek lényegében már az előtt tudnia kéne mi bajod hogy ezt te jeleznéd felé.
Nem gond ha így oldod meg az életed csak ne várd hogy ehhez a többi ember tapsikolva gratuláljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!