Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok elküldené nektek FB-n az N. W. A. -tól a "F*ck the police" című dalt, és azt mondaná, hogy kicsit gondolkodjatok el a szövegen?
Nem az a meleg, aki kezdeményez, hanem az, aki hagyja magát"
Értem édesem, de az igazság az, hogy nem vagy nyeregben, mert én ugyanazért hagytam, mint amiért te kezdeményezted, úgyhogy szállj le a magas lóról, mielőtt pofáraesel;)
Előző:
Először is, köszönöm, hogy belehallgattál a dalba. Az egykori N.W.A tagjai lassan köszönetet mondhat nekem, amiért megismertetem másokkal is a dalukat (kivéve Eazy-E-t, mert ő már nincs köztünk).
"Nem is értem mit lehet élvezni azon hogy röpködnek a csúnya szavak és marha kemények benne az énekesek (akik lehet rendőri letartóztatást életükben nem láttak csak most ez a menő)."
>Vágom, hogy nem érted. Magyarázatot azonban nem adok hozzá, mert azzal megmondanám azt is, hogy mit akarok vele üzenni.
"Viszont az valami förtelem ahogy a nőkhöz viszonyulsz és félve gondolok bele milyen is az igaz nő szerinted."
>Szerintem pontosan jó, ahogyan a nőkhöz viszonyulok. Így van sikerem, ha másmilyen lennék, valószínűleg nem randiznék többet. Ez van, ezt el kell fogadni. Ha például egy Rómeó típusú pasi kezdené el ugyanezt, akkor hoppon maradna, mert más karakter. Nem mindenkinek áll jól a "kedves pasi" stílus, én szánalmas vagyok vele. Tudom, hogy szerinted így vagyok az, de a valóság ezt nem igazolja vissza. Már az első csókom is egy olyan lánnyal volt, aki alapból utált engem (de külsőre valószínűleg bejöttem neki, valószínűleg ezért hagyta magát), ha pl. udvarias lettem volna vele, minden bizonnyal dobott volna, mert tőlem az nem néz ki jól.
"Az hogy szerinted a nők túlérzékeny primadonnák akik a pin.ával a gondolat olvasás képességét is megkapták valahol vicces."
>Tényleg vicces, de ettől még igaz.
"Nem gond ha így oldod meg az életed csak ne várd hogy ehhez a többi ember tapsikolva gratuláljon"
>Engem nem befolyásol más emberek véleménye, viszont szívesen veszem a kritikát, mert abból is levonom magamnak a tanulságot, ezért regálok a ti írásaitokra is.
@18:20-as:
A vicc túl mutat a logika határain, gondolkozz még kicsit, hátha megérted.
25# Te ezt nem értheted, mert nem vagy intelligens. Ez a dal sokkal-sokkal többről szól. :-D
Az intelligencia nem azt jelenti, hogy okos kis buksi vagy. Gyűjtőszó, ezt tudnád ha valóban okos lennél.
Többféle intelligencia létezik. Ebbe beletartozik az érzelmi is, ami neked 0, tehát te ebben nem vagy intelligens. Ha nem értesz a zenéhez, akkor abban sem vagy az. (Nem értesz amúgy hozzá) És így tovább és így tovább.
MENSA teszt. Köszi szépen, jól szerepeltem rajta. És? Tapsikoljak magamnak? Ha egy bunkó soviniszta barom lennék mellé, szerinted bárkit is érdekelne az intelligenciahányadosom?
A nőkről alkotott véleményed egy hányadék. Anyád mit szól hozzá?
A pasik többsége meg pont olyan, mint te? Uh, láttad? Többsége, nem mind, nem az egész férfi faj. A többsége. Itt, Mo-n legalábbis.
Amúgy az intelligenciához még annyit: Ha neked lenne bármennyi is, akkor tudnád, hogy nem mindegyik nőt ismered, se a világon, sem ebben az országban, hovatovább még a saját utcádban sem. Tehát, megkérdezem: Miért is alkotsz véleményt egy-két tapasztalat alapján?
Most láttam az utolsó hozzászólásod.
Troll vagy, szóval jelentettem is a kérdésed, mert lazító és nem is a kérdésre adott válaszra vagy kíváncsi. Vagyis nem tartozik ide.
Nem a média mondja, hogy tiszteld a nőket, hanem a józan ész és az emberség, hogy tisztelj mindenkit.
Amúgy Ice Cube hülyére verne, hogy ilyen phaszságokra használod a zenéjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!