Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a véleményed, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a véleményed, ha a barátnőd ezért nem adna magára?

Figyelt kérdés

Jó, a nem ad magára azért már túlzás, de nem hozná ki magából a maximumot, nem fordítana annyi időt és pénzt a külsejére, mint sok más nő.

Azzal indokolná, hogy a világon rengeteg fontosabb dolog van annál, mint az ő külseje. Egyszer úgyis megöregszik, megcsúnyul, a fiatalon se látja értelmét a sok felesleges cicomának, ne ez alapján ítéljék meg.

Ha van egy kis felesleges pénze, inkább könyveket vesz.

(Nem arra kell gondolni, hogy nem mos hajat, nem fürdik, vagy megszállott természet lánya, esetleg elkapta a hippi hóbort, hanem csak arra, hogy csak a legszükségesebb ruhát, kozmetikumot veszi, szeret természetesen kinézni, nem akar mindenáron kitűnni a külsejével)

2017. szept. 6. 14:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
13%

A két utolsó hozzászóló nem tud szöveget értelmezni....

Vajon, miért? 😅😂

2017. szept. 6. 21:21
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
#21 szerintem semmi gond nincs a hozzászólásukkal.
2017. szept. 6. 21:28
 23/28 anonim ***** válasza:
80%

"Ugyanezt tehetné csinosan is, legalább feldobná azoknak a napját, akik látják."

Ez de hányás... innen jön a "mosolyogj, cica" beszólások többsége, meg hogy egy nőnek nem lehetnek problémái, mert csak dekor.

2017. szept. 6. 21:35
 24/28 anonim ***** válasza:
10%
23# +1000 En sem azert sminkelek, hogy feldobjam masok napjat, konkretan leszarom, kinek milyen erzesei vannak, ha meglatnak es szerintem senki ne azert adjon magara akarmilyen mertekben, hogy masoknak jobb napja legyen, lol. Elegge el lett rontva azzal a mondattal egy amugy normalis hozzaszolas.
2017. szept. 6. 21:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Akkor, Te sem tudsz 22. 😊

Segítek: " felesleges cicoma", "legszükségesebb, ruhát, kozmetikumot veszi", " rengetek fontosabb dolog van annál, mint az ő külseje".

Ebből ki szent kaki vonja le, h vki nem csinos, esetleg szép?!

De, nem ez a prioritás! Ennyi.

Köszönöm.

2017. szept. 6. 21:53
 26/28 anonim ***** válasza:

Én csak arra nem tudok rájönni, hogy ez a kérdés miért fogalmazódott meg?

Ha így érzi jól magát akkor legyen ilyen, nem gond ha nem cicomázza ki magát, de miért kell ebben az álláspontjában megerősíteni?

Az én tapasztalatom szerint (ne vegyétek magatokra, de sokszor ezt tapasztalom)azok a nők akik fiatalon a természetes dolgokra és egyszerű öltözködésre esküsznek azok egy idő után belesimulva a párkapcsolatukba tényleg átmennek igénytelenbe, zsíros haj, kinyúlt poló, hízás, stb...Még egyszer mondom nem mindenki, de sokan.

Én már elmúltan 40 és sminkelek, ízlésesen öltözködöm, bőrömre, alakomra amennyire tudok figyelek. Nem másért, csak is magamért, mert így érzem jól magam, mert nekem így jó tükörbe nézni és eszem ágában sincs megkérdezni, hogy itt a gyakorin ki mit szólna ehhez, mert nem változtatna semmit.

2017. szept. 7. 07:29
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Hétköznap lazán járok dolgozni, szinte smink is alig van rajtam, persze ha megköveteli az esemény, akkor "kirittyentem" magam.

Sosem voltam a nagy sminkes, alapozó, spirál, rúzs és szemöldökceruza. Ennyit teszek fel, a hajam szögegyenes, általában be sem lövöm. Randikra sem. Vagy így fogad el, vagy ha nem, legalább még azelőtt lelép, hogy beleszeretek. :)

És igen: azt veszem, amit kell. Nincs felesleges vásárolgatás. :)

2017. szept. 7. 11:50
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit értesz felesleges cicoma alatt, de én az olyasmiket, mint műköröm, hajfesték, műszempilla, szolárium, stb. Nem is élek egyikkel sem.

Ettől függetlenül adok a külsőmre. Heti 4x edzek, szoktam sminkelni is, de általában csak szemceruzát vagy szempillaspirált használok és pirosítót, szeretem kicsit megcsinálni a hajamat, pl. befonni, hogy hullámos legyen, szeretek ruhákat is vásárolni, mert tetszik a változatos öltözködés, de nyilván az ilyesmi pénzkérdés is, hogy ki mennyit engedhet meg magának.

Különben meg nem ismerlek, de simán lehet, hogy gyönyörű vagy smink nélkül is, és inkább csak elrondítana a vakolat.

2017. szept. 7. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!