Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a véleményed, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a véleményed, ha a barátnőd ezért nem adna magára?

Figyelt kérdés

Jó, a nem ad magára azért már túlzás, de nem hozná ki magából a maximumot, nem fordítana annyi időt és pénzt a külsejére, mint sok más nő.

Azzal indokolná, hogy a világon rengeteg fontosabb dolog van annál, mint az ő külseje. Egyszer úgyis megöregszik, megcsúnyul, a fiatalon se látja értelmét a sok felesleges cicomának, ne ez alapján ítéljék meg.

Ha van egy kis felesleges pénze, inkább könyveket vesz.

(Nem arra kell gondolni, hogy nem mos hajat, nem fürdik, vagy megszállott természet lánya, esetleg elkapta a hippi hóbort, hanem csak arra, hogy csak a legszükségesebb ruhát, kozmetikumot veszi, szeret természetesen kinézni, nem akar mindenáron kitűnni a külsejével)

2017. szept. 6. 14:55
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
9, Lehet, de a tudás még így is időtállóbb érték, mint a szépség.
2017. szept. 6. 15:21
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva, férfiként mondom, hogy számomra szimpatikus gondolkodás.
2017. szept. 6. 15:47
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

En nekem ez nagyon antipatikus,es lazado.

Csakazertsem hozzaallas.

Az okossag es fullos kulso boven megfer egymas mellett.

Lasd.:

-Kiss Virag,konkretan most csinalta meg 2.diplomajat Pazmany egyetem Jogi karan,most ugyvedkent dolgozik.

Fitnesz modell.

-Lepp Dorina Agnes,Webes alkalmazas fejleszto, szepsegkiralyno.

De tudnek ezer meg ezer not,csak menj el a Corvinusra kozgazdaszok kozze ezer meg ezer igazi belevalo csinibaba van,vagy a jogi karokon is.

Ez csak kifogas.

2017. szept. 6. 15:54
 14/28 A kérdező kommentje:
Ponthogy nem lázadás meg csakazért se. Nem azért csinálom így, mert ki akarok tűnni, hanem azért, mert így érzem jól magam, ponthogy nem akarok kitűnni.
2017. szept. 6. 15:56
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem sminkre es konyvekre is van penzem, egyik sem hatalmas kiadas igy boven megfer egymas mellett a ketto. Napi fel oraba telik maximum, hogy jol nezzek ki, a fennmarado orakban pedig boven jut ido olvasasra, tanulasra es barmi egyebre. Szerintem a ketto egyaltalan nem zarja ki egymast.
2017. szept. 6. 16:49
 16/28 anonim ***** válasza:
Ugyanezt akartam írni, nekem a barátnőim többsége a kettő egyvelege. Tudnak sminkelni és olvasni is.
2017. szept. 6. 16:54
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Most paraszt leszek szerintem. Az sose erdekelt, hogy sminkel e a parom vagy milyen ruhakat vesz fel, de a kerdesedbol rogton arra asszocialtam, hogy pl a laba olyan szoros mint az enyem. A honalja meg mondjuk meg szorosebb is.

Ezeket nem tudnam elviselni.

2017. szept. 6. 17:12
 18/28 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is szimpatikus, főleg ha még smink nélkül is jóp néz ki, van nem egy ismerősöm, aki elég szép ahhoz, hogy ne kelljen sminkelnie magát. Jogi diplomával meg nem nagyon lehet előttem felvágni, nekem tökmindegy hogy hány könyvet seggelt be, de egy orvosi diploma az már valami, ahhoz elhivatottság kell. Ami pedig a szépségkirálynőket illeti, hánnyal szoktatok nap mint nap találkozni, hogy annyira tudjátok, mit visel hétköznap? :)
2017. szept. 6. 18:03
 19/28 anonim ***** válasza:
10%

nyilván van fontosabb dolog is, de ettől még a szépség jó dolog, mindenki szereti a szépet. én könyvre pl nem szoktam kiadni, mert mindent gépen olvasok, vagy ebookon, felesleges pénzkidobásnak tartom, amikor szó szerint minden könyvet le tudok tölteni. persze a látvány, meg hogy milyen menő a sok könyv blabla.

a szépség és az intelligencia nem zárja ki egymást.

attól még hogy megöregszik, a jelenben miért ne hozhatná ki a maximumot? miért ne akarná valaki minden téren kihozni magából a maximumot? külsőből ráadásul elég könnyű.

tényleg azok szokták ezeket az elveket vallani, akik nem tudnak sminkelni, vagy nem akarnak, vagy ettől jobbnak gondolják magukat, és a barátjuk se néz rá senkire rajtuk kívül, igazából a csinos nők nem is tetszenek nekik. :D néha elgondolkodom rajta, hogy ezt tényleg elhiszik-e nők. :D

bráti körben férfi barátok közül pl sokan azért jönnek össze ilyen átlagosan kinéző lánnyal, mert jó nő nem jönne velük össze. na meg a személyiségük nem valószínű, hogy bejönne nekik. de a külsejük ettől még jobban tetszik nekik.

na mindegy. igazából nekem tök mindegy. csak ne gondolják az olyan lányok mint ti jobbnak magukat csak ezért. mert ez nem sok észre vall. az pedig a te döntésed, hogy téged ez nem érdekel, nem kötelező a külsőddel foglalkozni.

lepontozhattok nyugodtan igazából. attól még, hogy itt egymás triggerelitek, a férfiak 90%-ának jobban tetszik azoknak a nőknek a külseje, akik sokat adnak rá. az itteninek meg, akiknek csak természetes lány kell minden cicoma nélkül (amilyen férfit élőben még nem láttam), örüljenek neki hogy abba a 10%-ba tartoznak.

2017. szept. 6. 21:06
 20/28 anonim ***** válasza:
34%

Nem akarok szemétkedni, de mondjuk a willendorfi vénuszban nem a szobrász tehetsége volt a lényeg, ahogy a vénusz születése kép sem a csodás festékminőség és kagylóhéj részletességétől híres. Nem vagyok otthon a művészetekben, de hány kövér férfiszobrot láttál? Minden művész a számára szépet örökíti meg, csak mind máshogy. Költők és írók rengeteget foglalkoznak a témával.

Ha pedig azt nézzük, mennyivel több művész van, mint matematikus, gondolhatod, mi mozgatja a világot..

A szépség ugyanolyan érték, mint a tudás, talán kicsit elismertebb és népszerűbb, mert könnyebb értékelni, de semmiképp sem tartozik egyik a másik alá.

Azzal pedig nem lesz előrébb a világ, hogy a barátnőd mittudomén közgazdász vagy bölcsész lesz, szépen lediplomázik és dolgozik egy multinál megbecsült munkaerőként.

Ugyanezt tehetné csinosan is, legalább feldobná azoknak a napját, akik látják.

Az egyik nem zárja ki a másilat.

2017. szept. 6. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!