Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha megtudnád, hogy a barátnőd elment kávézni az exével?
nekem egy kikötésem van ha párválasztásról van szó.
egyik exével se tartsa a kapcsolatot.
ha nem tetszik neki ez a kitétel, akkor mindenki mehet a dolgára, nem raboljuk egymás idejét.
soha nem toleráltam az ilyesmit, és nem azért mert egy önző féltékenykedő lúzer lennék, egyszerűen az ex az maradjon az ex szerepében.
ne legyen barátzóna, ne legyen lelki szemetes láda, ne legyen "kávézó partner", arra itt vagyok én és a barátok családtagok.
az ex-el való kapcsolattartás mindig is egy mérgező tényező a kapcsolatokban, mondhat akárki akármit.
vicces egyébként, általában kétféle ember van, aki elhiteti magával, hogy ő az egyetlen és biztos benne hogy a másik odavan érte, így megenged neki minden ilyen szart (na ez fog koppanni előbb-utóbb), meg van az aki minden miatt féltékeny lesz, és nem tetszik neki semmi ilyesmi (ez meg az idegőrlő változat)
én biztos nem tolerálnám, persze az más, ha szól előtte, meg hogy én mit szólok hozzá, de főleg ha az ex jóban akar lenni és nincs is senkije, az gyanúra ad okot és az esetek nagy részében az a cél, hogy visszakapja (naiv az aki ezt nem tudja megérteni)
Ha vissza is jött, köszönteném otthon. :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!