Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha megtudnád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha megtudnád, hogy a barátnőd elment kávézni az exével?

Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálam van bizalom, mehet kvzni.
2017. júl. 3. 00:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon meglepődnék, mert annak idején a párom dobta az exét, és nem apróság miatt. A történtek után semmi kedve vele kávézgatni, szóval furcsa lenne.

Amúgy mi megbeszéltük, hogy pontosan mik azok, amiket tolerálunk, és mit nem. Ha bármelyikünk elmenne valakivel kávézni, szólna előtte a másiknak, mert általában tudjuk, hol jár a másik fél. Ífy nem lenne probléma abból, hogy valami utólag derül ki.

2017. júl. 3. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, tehát pepitában írok.

Én alapvetően bízom a páromban, így ha odaállna hozzám azzal, hogy ez és ez miatt találkoznom kell az exemmel, akkor nem tiltom, meg nem hisztizem. De az már igenis zavarna, ha később "megtudnám", tehát sunyított volna előttem. Mert akkor már gyanakodnék.

(Vagy a másik: ha jó kapcsolatot ápoltak szakítás után, és én is ismerem a nőt, kvázi haveri szinten, akkor sem lenne bajom)

2017. júl. 3. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!