Mit csinálnál, ha megtudnád, hogy a barátnőd a tudtod nékül cigizik?
A barátnőm párja olyannyira ellenzi a dohányzást, hogy szakítana a lánnyal, ha megtudná, hogy ő cigizik.
Próbáltam beszélni a barátnőmmel, de nem használ. Nem láncdohányos, 4-5 szálat szív naponta.
Te mit csinálnál, ha a párod titokban dohányozna, de végül rájönnél?
Mérges lennék rá és megpróbálnám lebeszélni róla. Viszont ha nem tudunk megegyezni akkor se történik semmi, lehetőleg ne a lakásban dohányozzon mert azt nem viselném el és ha lehet ne füstös szájjal adjon csókot mert nem egy hamutartóval akarok csókolózni.
Kb. ennyi lenne amit kérnék tőle. :)
Nem nehéz rájönni, ha dohányzik. Érződik a ruháin, leheletén, bőrén.
Engem nem is a dohányzás akasztana ki, hanem az, hogy hazudik.
Ha a hapsi ennyire ellenzi a dohányzást, akkor nyilván ezt már a kapcsolat elején tisztázták. Ha ez ekkora ellentét köztük, akkor minek jöttek össze? Gondolom a barátnőd már akkor is dohányzott...
Mindenesetre ebben a hazugság a legrosszabb és a titkolózás, nem a dohányzás.
Hát először is kiakadnék, hogy hazudozik.
Ami magát a dohányzást illeti, azt előttem nemigen lehet titkolni, hiperérzékweny orrom van, mindent megérzek (ez nem egy jó dolog, mielőtt valaki irigykedne).
És ami a legrosszabb, undorodom magától a cigarettától, a csikktől, a füsttől, és a hamutól is, szóval ez rövidtávon végetvetne a kapcsolatnak is (feltéve, ha nem változtatna a helyzeten, de akkor sem biztos, hiszen hazudott).
Úr Isten!
Komolyan, mint a taknyos gyerekekkel úgy bánnak egyesek a párjukkal.
Mi az, hogy "titokban" meg "rájönne" meg "titkolózik".
Azért "titkolózik", mert a párja hisztizik a dohányzás miatt, és nem akar balhét az illető.
Érthető, van elég bajuk az életben, nem hiányzik még egy hisztiző, ellenőrizgető társ.
Ha nem cirkuszolna a fickó, a lány nem titkolná!
Ezt felfújni...????
Amúgy meg jó lenne már megérteni sokaknak, hogy se hisztivel, se érzelmi zsarolással, mondván "elhagylak, ha nem teszed ezt vagy azt..." nem lehet senkit megváltoztatni, se manipulálni, se kontroll alatt tartani.
Ideig óráig lehet, de minden egészséges ember menekül az ilyen "társtól".
Na, akkor majd hisztizhet..., hogy nem elég, hogy bagózott, még el is hagyott a sze.mét!
A lány felnőtt nő, joga van elszívni 4-5 cigarettát.
Ne a párja jelenlétében bagózzon, ha annyira nem szereti, de nem kell titkolózni!
Mi ez?
"Apuka szigorú a kislányához", vagy miféle kapcsolat?
Igen joga van elszívni a pasijának meg joga van eldönteni hogy ezt elviseli-e vagy nem.
ha ezért képes szakítani a barátnőjével, akkor nem is szereti igazán.
Nem vágynék egy ilyen pasira, akinek ilyen rigolyái vannak.
Én elfogadom, h nem szereti a cigifüstöt stb. de ha ezért képes volna szakítani azért az kemény!
Mondom így ezt a véleményt, h nem dohányzom!
Így van!
De akkor is azt mondom, hogy érzelmi zsarolással manipulálni a legundorítóbb dolog.
A lány nyilván szereti a férfit, nem akarja, hogy az elhagyja, a fickó meg ezzel visszaél, és azt mondja, hogy "Elhagylak, ha dohányzol".
Mi lesz a következő?
"Elhagylak, ha nem leszel 50 kiló, nem leszel szőke", vagy micsoda?
4-5 ciginél sokkal durvább dolgok vannak egy kapcsolatban, amit ki lehet és ki is kell bírni, ha szeretjük egymást.
Érzelmileg zsarolni undorító!
Nem tudom, a fickónak hogy esne, ha a lány azzal jönne, hogy "fogyj le 55 kilósra, és öltözz szűk nadrágba, tetess orrkarikát, mert a lányos fiúk olyan trendik most, hát miért nem tudod megtenni ezt értem???"
De, így van, a lány vállalja föl magát, ha a fickónak nem tetszik, akkor meg hagyja ott!
Aki 4-5 szál cigiért otthagy valakit, az nem szereti az illetőt.
Aki ilyen könnyen lemond a másikról, az jobb, ha megy is a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!