Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál, ha megtudnád,...

Mit csinálnál, ha megtudnád, hogy a barátnőd a tudtod nékül cigizik?

Figyelt kérdés

A barátnőm párja olyannyira ellenzi a dohányzást, hogy szakítana a lánnyal, ha megtudná, hogy ő cigizik.

Próbáltam beszélni a barátnőmmel, de nem használ. Nem láncdohányos, 4-5 szálat szív naponta.

Te mit csinálnál, ha a párod titokban dohányozna, de végül rájönnél?

2012. máj. 17. 16:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8-as válaszolónak írtam amúgy.
2012. máj. 17. 17:38
 12/21 anonim ***** válasza:

A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.

Teljesen egyetértek Veled! Ha egy kapcsolatban már ez gondot,problémát jelez, akkor mi lesz később.

Ennél sokkal több akadályt kell egy igazi kapcsolatba leküzdeni.

2012. máj. 17. 19:03
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Mélységesen utálom a cigit. Ha a párom cigizne szakítanék vele. Ezt ő is tudja. Nem vagyok hajlandó már büdös száját szagolni és rongálni a saját egészségem azzal hogy ezt eltűröm. Ha maradni akar szokjon le, ha meg annyira fontos neki a cigi akkor keressen olyat akit nem zavar a cigiszaga. Amúgy meg a csaj is jobban járna ha leszokna, elvégre az ő egészségéről van szó, ha kis esze van felfogja, pláne ha szereti a pasiját akkor nem kockáztat.
2012. máj. 17. 19:12
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó voltam. Még annyit hogy a cigi pótcselekvés, szóljon a pasijának hogy ez a gondja és együtt találjanak ki valami megoldást. Lehet hogy a kapcsolattal is bibi van, és nem véletlen az a pár szál, meg az sem hogy titkolni kell.
2012. máj. 17. 19:13
 15/21 anonim ***** válasza:
35%

ha a párja előtt retteg a lány és titokban kell cigiznie,mit csinálhat ugyan még vele ez az ember.

sajnálom a lányt.

2012. máj. 17. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem ha valami nem tetszik egy kapcsolatban szólok, s megbeszélem a párommal, nem pedig szakítok vele.
2012. máj. 17. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:
23%
ha kos a csaj, kidobja az ilyet
2012. máj. 17. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
*okos
2012. máj. 17. 20:32
 19/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem hinném hogy bárkinek is engedélyt kéne kérjem a másiktól ahhoz hogy dohányozzon. Elvégre felnőtt emberek.
2012. jún. 5. 13:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Napi 4-5 szál az nagyon kevés, nyilván könnyen le tudná tenni ha akarja.
2012. jún. 5. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!