Mit csinálnál, ha megtudnád, hogy a barátnőd a tudtod nékül cigizik?
Figyelt kérdés
A barátnőm párja olyannyira ellenzi a dohányzást, hogy szakítana a lánnyal, ha megtudná, hogy ő cigizik.
Próbáltam beszélni a barátnőmmel, de nem használ. Nem láncdohányos, 4-5 szálat szív naponta.
Te mit csinálnál, ha a párod titokban dohányozna, de végül rájönnél?
2012. máj. 17. 16:47
11/21 anonim válasza:
8-as válaszolónak írtam amúgy.
12/21 anonim válasza:
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
Teljesen egyetértek Veled! Ha egy kapcsolatban már ez gondot,problémát jelez, akkor mi lesz később.
Ennél sokkal több akadályt kell egy igazi kapcsolatba leküzdeni.
13/21 anonim válasza:
Mélységesen utálom a cigit. Ha a párom cigizne szakítanék vele. Ezt ő is tudja. Nem vagyok hajlandó már büdös száját szagolni és rongálni a saját egészségem azzal hogy ezt eltűröm. Ha maradni akar szokjon le, ha meg annyira fontos neki a cigi akkor keressen olyat akit nem zavar a cigiszaga. Amúgy meg a csaj is jobban járna ha leszokna, elvégre az ő egészségéről van szó, ha kis esze van felfogja, pláne ha szereti a pasiját akkor nem kockáztat.
14/21 anonim válasza:
Utolsó voltam. Még annyit hogy a cigi pótcselekvés, szóljon a pasijának hogy ez a gondja és együtt találjanak ki valami megoldást. Lehet hogy a kapcsolattal is bibi van, és nem véletlen az a pár szál, meg az sem hogy titkolni kell.
15/21 anonim válasza:
ha a párja előtt retteg a lány és titokban kell cigiznie,mit csinálhat ugyan még vele ez az ember.
sajnálom a lányt.
16/21 anonim válasza:
Nekem ha valami nem tetszik egy kapcsolatban szólok, s megbeszélem a párommal, nem pedig szakítok vele.
17/21 anonim válasza:
ha kos a csaj, kidobja az ilyet
19/21 anonim válasza:
Nem hinném hogy bárkinek is engedélyt kéne kérjem a másiktól ahhoz hogy dohányozzon. Elvégre felnőtt emberek.
20/21 anonim válasza:
Napi 4-5 szál az nagyon kevés, nyilván könnyen le tudná tenni ha akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!