Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha az állapotos barátnőd megcsalna terhessége alatt az egyik munkatársaddal?
Figyelt kérdés
Amiről bizonyíték is van a munkatárs telefonjában ,különböző fotók,amik az aktus alatt készültek.(a munkatárs a főnököd is egyúttal,és a 7.hónapban jár a barátnőd).2017. jún. 6. 11:53
1/17 anonim válasza:
DNS tesztet kéretnék, és természetesen húz a fenébe, ahová akar. A gyerek (ha az enyém) persze mindent megkapna, de az anyját látni nem bírnám.
2/17 anonim válasza:
Tehat a tőled 7honapos terhes csajod megcsal a sajat fönököddel.......
Hat ne is haragudj,de ez annyira az alja mindennek,hogy ha ekkora lúzer lennék felkötném magam a mestergerndára......
3/17 anonim válasza:
Jesszus. ugyan nő vagyok, így ilyen helyzetbe nem kerültem, de ezek után az első dolgom lenne apaságit csináltatni, miután megszületik a gyerek.. Igaz ezzel a lotyóval én akkor sem maradnék együtt, ha az enyém a gyerek, viszont ha az enyém lenne, őt természetesen támogatnám.
4/17 acelsziv válasza:
Ez eléggé undorító. És a gyerekre nem gondol a céda? Egyáltalán nem tesz neki jót a szex ezzel együtt pedig hányinger az egész szitu.
5/17 anonim válasza:
Termeszetesen szakitanek azonnal ez nem kerdes. Majd a munkatars tamogatja a terhesseg tovabbi szakaszaiban (aha persze), miutan meg megszuletik apasagi vizsgalat bar lehet a munkatarse a gyerek. Ha igy van nincs tobb dolgod vele ha a gyerek a tied az szivas. De attol meg o nem tehet semmirol, rola gondoskodni kell.
6/17 anonim válasza:
munkahely felmond, barátnővel elbeszélgetm, majd diszkréten végleg távozni az életéből. gyerek láthatásra megegyezni vagy teljesen lemondani.
helló!
7/17 anonim válasza:
Három dolgot tudnék meg az esetből:
1. a főnököm meg..szná az anyját is
2. a feleségem egy telhetetlen p_csa
3. én vagyok a f_sz
Evvan. :)
8/17 anonim válasza:
Hagyd el !Ha megcsalt akkor majd ha megszületik a pici akkor is megfog csalni !
9/17 anonim válasza:
Kamu.
Annyi "véletlen" egybeesés van már itt (bizonyíték, főnök, terhesség), mintha valami előre megírt sztori lenne. Kétlem, hogy a 7. hónapban bárkinek lenne kedve/energiája ehhez. Pláne meg pont a főnökkel, fotózás közben... Elég nonsense.
10/17 anonim válasza:
Az kamu de legalább van akinek jól esik az indulatosan jól véleményt mondani. 7-ik hónapban már jó nagy a pocak egy normális nőnek nem a bąszàson járnak a gondolatai hanem az új jövevény érkezésén. Biológiailag is erre készül fel, kicsit nehezen hihető szituáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!