Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél alkalmazottaddal vagy munkatársaddal?
Ha igen, vajon hogyan befolyásolja a munkát, s ha nem tart örökké a kapcsolat, lehet-e kezelni a dolgot, minden olyan lenne-e, mint azelőtt?
Ha nem, miért nem?
Köszönöm.
Nem véletlenül alakult ki az a mondás, hogy házinyúlra nem lövünk...
Ha jól végződik, akkor semmi baj, de ha szétválnak akkor valóban borzasztó lehet nap mint nap találkozni valakivel, akiről tudjuk, hogy nem feleltünk meg neki - vagy ő nem felet meg nekünk.
Szóval szerintem nem jó ötlet.
Pedro
Soha többet! Összejöttem egy munkatárssal, aki ugyan másik részlegen dolgozik, de naponta többször összefutunk. Nos, mióta szakítottunk, iszonyú kínos tud lenni néha, bár nem csúnyán váltunk el. Nem hiába a mondás, hogy házi nyúlra nem lövünk...
22L
Szerintem az alá-fölé rendeltségi viszony csak még több problémát okoz. Helyedben én inkább másfelé keresgélnék.
Pedro
Volt kapcsolatom kozeli kollegammal, azonos beosztasban. Ugy gondoltam az esely, hogy megtalalom azt akivel boldog lehetek megeri a kockazatot. Aztan szetmentuk. Szornyu dolog tovabbra is kerulgetni egymast. Azota utalok bejarni oda, uj munkahely utan kell neznem. Lehet kezelni a dolgot, de soha nem lesz minden olyan mint azelott. Ennek ellenere tovabbra is azt mondom, hogy a boldogsag lehetosege megeri a kockazatot. Ha nem gond hogy esetleg be kell aldoznod ezert a munkahelyed.
Fonok-beosztott viszony meg ennel is rosszabb lehet ha veget er. Na azt nem ajanlom. Legalabb egyvalaki biztos repulni fog ha veget er.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!