Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem önző. Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem önző. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Jó pár éve együtt vagyok a párommal. Eddig a szex működött köztünk, viszont most egy betegség miatt (ő a beteg) nem fekszünk le egymással. Ő nem igazán igényli, hogy esetleg orálisan kielégítsem, én viszont már nagyon vágynék rá.

De egyszerűen nem. Szexnél előjáték során sem kaptam meg tőle, ami annyira nem zavart, mert jobban szeretek adni, mint kapni, de azért hogy elviszem nyaralni egy hétre, majd'1 misiből és ennyire nem képes... Szerintem önző dolog..

Hiába beszélek vele, mindig ugyanaz a válasz.

Nagyon szeretem, vele akarok lenni, de kezdek egyre frusztráltabb lenni..

Én 31 F, a párom 22 L

2017. aug. 26. 11:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"de én lennék a legnagyobb szemétláda, ha ezek miatt ránéznék más nőre.."

Osztán miért is?

2017. aug. 28. 18:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha olyan beteg akkor meg lehet érteni hogy nem akarja az oràlt meg a szexet sem de ha később is ez lessz a felàllàs vagyis nem vàltozik semmi sem akkor elgondolkodnék azon hogy most hülyít vagy nincs gerince bevallani hogy màr nem kívànja a szexet de arra jó vagy hogy elvidd ide oda.
2017. aug. 29. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!