Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem csak szerintem önző magatartás?
Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal 2 éve . Jövő heten lesz a 23. Születésnapom . A párom azt sem tudja hogy mikor dolgozik, édesanyám meg testvérem vidéken vannak, tuti szervezkednek . A párom nem hajlandó hozzánk jönni , mivel nincsennek jóba anyámmal . Kicsit igazságtalannak érzem, hogy nekem kell Ezt megoldani, nekem kell idegeskedni ezen, hogy haza menjek vagy itt töltsem a születésnapom. A párom már most meg van sértődve, hogy minek akarok hazamenni, holott ő lehet nem is lesz itthon .. Mit csináljak ?2016. júl. 6. 13:49
1/10 anonim válasza:
Ha lehet, nem is lesz otthon, akkor mehetsz le a családhoz ünnepelni. :)
Önző, ja, igazán ki lehet bírni egyetlen napot (délutánt, estét), pláne, hogy nem róla szól a dolog, hanem rólad.
Azt nem lehet megoldani, hogy te hazamész, ő itt marad, ha nem akar menni, és vele külön ünnepelsz?
Bár "illene" legalább ilyen alkalmakkor erőt vennie magán, és elmenni a párjával a családhoz.
2/10 anonim válasza:
Menj el egyedül ünnepelni egy harmadik helyre olyanokkal, akik érzelmileg nem manipulálnak. Mert itt mindenki azt teszi. Párod és anyádék is.
3/10 anonim válasza:
A család örök, a barátod nem biztos.
4/10 anonim válasza:
Párja a zokninak van gyermekem, meg a galamboknak, de nem azoknak, amiket alul kiengedsz. :) Amúgy mi az, hogy azt sem tudja, mikor dolgozik? Lehet, hogy nem tudja előre a beosztását, akkor viszont lehetnél megértőbb vele. Vagy csak manipulál. Hazamész, megünnepled anyudékkal, majd visszamész és vele is. Csak okkal nem bírja anyukádat.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, lehet lesz.rom es elmegyek egyedül tényleg . Ha valaki felakar köszönteni keressen meg
2016. júl. 6. 14:04
6/10 anonim válasza:
Neveld ki dedós viselkedésből.
Miért kéne megoldanod? Menyél és szevasz...
Hűűűűhaaa. jaj de nehéz volt megoldani. ... 23....
7/10 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten önző és pofátlan.
'A párom már most meg van sértődve, hogy minek akarok hazamenni, holott ő lehet nem is lesz itthon' - nem értem hogy nem kapsz agyfszt már önmagában ettől..
8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem megoldható, én csak kérdezem, hogy a párod nem tudná úgy intézni a munkabeosztását, hogy a szülinapodat veled tudja tölteni?
9/10 omba válasza:
Én is azt gondolom, hogy a te születésnapodon ne ő legyen már a főszereplő.
10/10 anonim válasza:
Amikor az exem a hisztériarohamait anyámon élte ki, majd elviharzott a házunkból, én meg utánamentem, az első alkalom, hogy újra találkoztak, az a szülinapom volt. Végül tisztáztak mindent, szóval az ilyen alkalom még békülésre is jó lehet. Már persze akkor, ha valakinek az érzelmi intelligenciája nem a nullához konvergál. Biztos kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!