Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem önző. Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem önző. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Jó pár éve együtt vagyok a párommal. Eddig a szex működött köztünk, viszont most egy betegség miatt (ő a beteg) nem fekszünk le egymással. Ő nem igazán igényli, hogy esetleg orálisan kielégítsem, én viszont már nagyon vágynék rá.

De egyszerűen nem. Szexnél előjáték során sem kaptam meg tőle, ami annyira nem zavart, mert jobban szeretek adni, mint kapni, de azért hogy elviszem nyaralni egy hétre, majd'1 misiből és ennyire nem képes... Szerintem önző dolog..

Hiába beszélek vele, mindig ugyanaz a válasz.

Nagyon szeretem, vele akarok lenni, de kezdek egyre frusztráltabb lenni..

Én 31 F, a párom 22 L

2017. aug. 26. 11:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szóval van egy friss, korai huszas éveiben járó pipi, aki se le nem s.zop és ki se veri, de neked ő kell. Hát akkor öcsém, megérdemled. Ezek alap dolgok és amúgy sem árt, ha az igények és a hajlandóság nagyjából egyezik ezen a téren. Számodra ezek fontos dolgok, ő meg úrinőt játszik, ami még rendben is volna, ha nem volna ott mellette az a kapitális hiba, hogy magasról letoj téged, te meg cserébe a tenyereden hordod. Mégis mit szeretnél? Kérvényt benyújtani neki, hogy ugyan már méltóztasson hozzáérni a szerszámodhoz? Csak azt viseli el, ha berakod? Főnyéremény ez a liba, de te sem vagy különb, ha ezt elviseled. Mert hát a szerelem... Hja kérem, nálam az ott kezdődik, hogy önzetlen vagyok a másikkal és figyelmbe veszem az igényeit. Ha mindez neki csak muszájból menne, akkor meg nem passzoltok egymáshoz, rózsaszín köd, friss feszes test ide vagy oda. Mondom/írom mindezt nőként úgy, hogy nem jön fel síkítva a szén a bányából, ha egyszer lemegyek.
2017. aug. 26. 14:05
 12/22 anonim ***** válasza:

Nos kérdező, bocs de 😃.Ez aztán a nagy szerelem...elképzeltem a szexuális életeteket.Tévedtem, amikor azt írtam szerethet esetleg még.Sosem szeretett, csak a sok pénzért széttette neked, valószínűleg eddig bírta.Nem tudom mi lehet az a hosszú betegség, de gyanítom emögé bújik, hogy ne kelljen veled lefeküdni.Remélem nincs igazam, mert ha igen, akkor már csak bankjegyeket lát benned, bár lehet eddig is csak azt...

Szerinted szeret téged egy olyan nő, aki hozzád sem ér???Tévedsz.Max.elvisel, de már ez is nehezére esik az írásod alapján.Én utilaput kötnék erre a nőre és minél gyorsabban.Nőként írom fordított esetben nem érném be ennyivel.

2017. aug. 26. 14:28
 13/22 anonim ***** válasza:
És milyen betegségről van szó? Már úgy értem, hogy van esély rá, hogy belátható időn belül kigyógyul belőle? Mert ha nincs, akkor ebből sok jó, már nem sülhet ki.
2017. aug. 26. 17:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Húzza az agyad a szexmegvonással, hogy bepapucsítson. Te meg nyígsz neki, mint farkas a láncon.

Sürgősen növessz tököt barátom és zavard el ezt a pcsát a búsba! Máskülönben pár év múlva nem hogy egymisis utakra nem fogod vinni "őnagysága" addigra hájas valagát, de térdenállva fogsz könyörögni, hogy adjon már egy pofa sörre valót meló utánra! Azt már hagyjuk is, hogy az első pulya után a szexnek kábé végleg lőni is fognak...

Hát kell-e ez neked?

Ha nem, akkor vedd át szépen az irányítást. Azaz légy férfi!

2017. aug. 27. 00:25
 15/22 anonim ***** válasza:
7%

Uristen, 1-2 no eleg durvan velekedik egy masik norol... a nogyogyaszati betegsegek eleg komoly hormonhaztartasi bajokkal jarnak, ami eredmenyezhet eleg erelyes libido csokkenest is... Tudom, mert nekem is PCOS-em van. En most szedek egy gyogyszert, ami elvileg segiteni fog az en gondjaimon, ami tobbek kozott huvelyszarazsagot, kedvtelenseget, depressziot es libidocsokkenest is takar...

ha a csajnak nem lenne semmi baja, akkor a legtobb komment megallna a helyet (hogy sarkitva, de csak atm-nek nez), viszont igy....

es igy eroltetni a szex barmely formajat is csak oda tud vezetni, hogy megundorodik az ember a sajat parjatol.

Kedves kerdezo! Tudom, hogy rajtad ez nem segit, en elsosorban a csajt probalnam ravenni arra, hogy keressen fel egy masik orvost, mert Te szeretned ha minimum oralisan kielegitene, ugyanakkor turelmesen varsz is ra. Vagy ezt tudod csinalni, vagy valoban szakitasz vele, mert a testiseg hianya Neked nem jo es nem kapcsolatba valo (amit amugy megjegyzek, hogy abszolute ertheto, en is fontosnak tartom, pedig nobol vagyok...) es igen, sajnos a legtobb szex-nelkuli kapcsolat tudjuk, hogy hova vezet.... (megcsalas, szakitas)

2017. aug. 28. 09:56
 16/22 anonim ***** válasza:
73%
No de kedves utolsó, a kérdező azt írta egy korábbi kommentjében, hogy a párja ezekre (orális kényezetetés, vagy kézzel akár) akkor sem hajlandó, ha nem beteg, egyszerűen nem veszi figyelembe az igényeit. Senki nem mondta, hogy rá kell kényszeríteni azt, amit nem akar, többen azt javasoltuk, hogyha ennyire eltérő igényeik vannak az ágyban, akkor lehet érzékeny búcsút kéne venni. Ha elolvastad figyelmesen a kérdező kényezteti orálisan a partnerét, érdekes, az nem derogál neki, de viszonozni egészségesen sem hajlanó. Erre reagáltunk többen, nem pedig arra, hogy betegen nem kívánja a hancúrt, hiszen az természetes.
2017. aug. 28. 10:04
 17/22 anonim ***** válasza:
hova vitted ennyi pénzért?
2017. aug. 28. 10:21
 18/22 A kérdező kommentje:

Amíg egészséges volt, addig sem kaptam meg tőle, de nem zavart mert tudtam hogy nem szereti és sosem erőltettem.

Nem a gyógYszerekkel van a baj és hogy nem kívánja az együttléteket, mert én támogatom a gyógyulásban.

Nekem annyi a problémám, hogy egy kapcsolatban vannak igények, amiket egy idő után a saját kezem már nem elégít ki... :D

Nem hibáztatom és nem bántom, de én lennék a legnagyobb szemétláda, ha ezek miatt ránéznék más nőre..

2017. aug. 28. 12:48
 19/22 anonim ***** válasza:

"Amíg egészséges volt, addig sem kaptam meg tőle, de nem zavart mert tudtam hogy nem szereti és sosem erőltettem. "

nem árult zsákbamacskát akkor. most se erőltesd, hiszen tudod, hogy nem szereti. Igen, szemétláda lennél, ha megcsalnád. viszont szakítanod kéne, mert sosem fogod tőle megkapni, amit akarsz. és neki se jó, hogy olyat vársz tőle, amit ő nem szívesen. ez van, nem illetek össze.

2017. aug. 28. 13:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nem zavar, akkor miért írtál ki kérdést?
2017. aug. 28. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!