Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem szerint csak a pénze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szerint csak a pénze érdekel?

Figyelt kérdés

Illetve nem csak az övé, hanem àltalànossàgban vagyok túl pénzorientàlt.

Nem szeretne közös kasszát, mivel ő hàromszor annyit keres. Ő fizeti a lakàst, illetve az alap èlelmiszereket, én meg mindent, ami velem kapcsolatos. Sajnos vacak az egészségem, mindig akad ilyen-olyan kezelés, ami pénzbe kerül, hiába vagyok biztosítva. Illetve az egyetemmel kapcsolatos kiadàsaim szintèn az enyémek.

Többnyire jut pénz magamra is, tehàt nem okoz problèmàt meginni egy kàvét valahol, ruhàt, cipőt venni, ha elszakadt, néha venni egy-egy könyvet...

Az esküvőt az én régi megtakarítàsomból fizettük (500 ezer), annak a fele maradt meg. Nàszajàndékba mindenhonnan pénzt kaptunk (3-400 ezret kb), ezt az egészet ő tette el magànak, mert hogy nekem még mindig ott az 1 milla fele (akkor tettem félre, amikor már együtt éltünk, de jobban kerestem, tehàt fizettem a fele lakást ill a kaja egészét, vmint az ő személyes kiadàsai egy részèt).

Amikor szóvà teszem, hogy szeretnék közös kasszàt, vagy legalàbb a nászajàndék egy kis részèt, mindig az a vâlasz, hogy nèzzek magamra, a vilàg 80%-a rosszabbul èl, mint én, hovà követelőzök még? Meg hogy csúnya dolog a pénzimàdat, ebből indul ki minden betegségem, lelki problèmàm, ha lemondanék az anyagiakról, és egészében ràbíznàm a pènz kezelését, sokkal boldogabb lennèk. Kapnék annyit, amennyire szükségem van, ő pedig kezelné az összes megtakarítàst és kiadàsokat, mivel az egyik ismerős pàr is így csinàlja (csak ott a nő sose dolgozott)

2017. aug. 18. 09:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%

Duck és más emberek, hogyhogy azt nem vettétek észre, hogy régebben a kérdező tartotta el szinte teljes egészében a férfit? (azt nem értettem csak, hogy ez esküvő előtt, vagy után volt) és hogy az esküvő is a Kérdező pénzéből ment, viszont a nászajándék pénzből már nem kapott egy garast sem. Nem tudom, akkor ki az anyagias?

Kérdező, sajnos van két tapasztalatom is ilyen férjjel, a legjobban teszed, ha még addig elválsz, míg nincs gyerek, mert a gyeses évek az ilyen férfi mellett a kín és a keserv lesznek. Ez biztos sajnos. Gyomorgörcs, hogy éppen adott-e pénzt a gyerek dolgára, neked, stb. stb. Ne várd ezt meg, sajnos ez az ember nem való családfőnek! Szomorú, de tényleg ne vele alapíts családot. Ha bármi miatt nem szeretnétek gyereket, akkor pedig (bár szerintem találnál olyat, aki jobban tisztel) akkor pedig teremts magadnak mindenképpen egy külön egzisztenciát, hogy ne légy neki kiszolgáltatva, úgy tud működni. A megtakarításodat pedig SOHA ne add oda neki, mert bajba kerülhetsz. Őszintén sajnálom a helyzetedet!

2017. aug. 18. 14:47
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Első pillanatra úgy tűnhet, hogy milyen cuki meg bűbájos, hogy egy ideig a lány tartotta el a fiút. Csakhogy azt feltétlenül tudni kell az alap női karakterről, hogy a nők nagyon kevés dolgot (lehet hogy semmit sem?) tesznek meg önzetlenül a férfiakért, sokszor még az állítólagos párjukért sem. És ha egy nő odáig megy, hogy képes maga finanszírozni egy férfi tanulmányait, sőt még az esküvőjüket is, ott komoly üzleti tervnek kell a háttérben meghúzódnia. Kábé olyan ez, mint amikor egy feltörekvő tech cég részvényeibe fektet az ember, ami ugyan még nem termel hasznot, ám igen jövedelmezőnek ígérkezik hosszú távon. Gyanítom, hogy a lány kiszagolta, hogy ez a srác jó eséllyel zsíros álláshoz fog jutni a korszerű szakmája/diplomája által, és ezért úgy volt vele, ahogyan Zimmer Feri is anno a borravalóval, hogy "nem bízza a másikra hogy vagy-vagy", hanem kézbe veszi ezt az egész esküvő témát a későbbi édes élet reményében. Másképpen megfogalmazva: ezt a gyereket nem engedi ki a kezéből. Úgy tűnik azonban, hogy a lány számításaiba némi hiba csúszott, és a "cég igazgatótanácsa egyelőre úgy dönt, hogy mégsem hajlandó osztalékot fizetni, amiért a részvényesek persze zúgolódnak, mindhiába..." Kínos ügy, de hát nem lehet mindig nyerni az életben. Amúgy meg nagyon könnyen elképzelhető, hogy azzal, hogy a férj fedezi a kettejük életét, már réges-régen visszafizette a "diákhitelt"...
2017. aug. 19. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!