Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem szerint csak a pénze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szerint csak a pénze érdekel?

Figyelt kérdés

Illetve nem csak az övé, hanem àltalànossàgban vagyok túl pénzorientàlt.

Nem szeretne közös kasszát, mivel ő hàromszor annyit keres. Ő fizeti a lakàst, illetve az alap èlelmiszereket, én meg mindent, ami velem kapcsolatos. Sajnos vacak az egészségem, mindig akad ilyen-olyan kezelés, ami pénzbe kerül, hiába vagyok biztosítva. Illetve az egyetemmel kapcsolatos kiadàsaim szintèn az enyémek.

Többnyire jut pénz magamra is, tehàt nem okoz problèmàt meginni egy kàvét valahol, ruhàt, cipőt venni, ha elszakadt, néha venni egy-egy könyvet...

Az esküvőt az én régi megtakarítàsomból fizettük (500 ezer), annak a fele maradt meg. Nàszajàndékba mindenhonnan pénzt kaptunk (3-400 ezret kb), ezt az egészet ő tette el magànak, mert hogy nekem még mindig ott az 1 milla fele (akkor tettem félre, amikor már együtt éltünk, de jobban kerestem, tehàt fizettem a fele lakást ill a kaja egészét, vmint az ő személyes kiadàsai egy részèt).

Amikor szóvà teszem, hogy szeretnék közös kasszàt, vagy legalàbb a nászajàndék egy kis részèt, mindig az a vâlasz, hogy nèzzek magamra, a vilàg 80%-a rosszabbul èl, mint én, hovà követelőzök még? Meg hogy csúnya dolog a pénzimàdat, ebből indul ki minden betegségem, lelki problèmàm, ha lemondanék az anyagiakról, és egészében ràbíznàm a pènz kezelését, sokkal boldogabb lennèk. Kapnék annyit, amennyire szükségem van, ő pedig kezelné az összes megtakarítàst és kiadàsokat, mivel az egyik ismerős pàr is így csinàlja (csak ott a nő sose dolgozott)

2017. aug. 18. 09:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem menekülj ettől a férfitól.

Egyébként a Kérdező leírta, hogy korábban, amikor Ő keresett jobban, fizette a kaja és lakás felét, VALAMINT a pasi egyéb dolgainak egy részét. Szerintem így egyenlőek anyagi tekintetben, mert most a férfin a sor hogy a Kérdezőt segítse anyagilag, de a pasi "anyagias vagy" címszóval kisajátítja a KÖZÖS vagyont... Csak mert a Kérdezőnek maradt egy kis megtakarítása, miután annak egy részét a közös esküvőre költötte (amibe gondolom a pasi nem szállt be). Szóval tényleg "kvittek vagytok" de a pasi golddigger és le akar nyúlni. Ne hagyd magad!

2017. aug. 18. 10:49
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Be kell adni a válást, aztán egyből a tiéd a pénz fele, és meg is szabadulsz ettől a gyökértől.

Minek akarsz olyannal élni még évekig, aki azt hiszi rólad, hogy kihasználod?

Abba bele se gondolok, mi lenne, ha teherbeesel.

2017. aug. 18. 10:59
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Hát, beleválasztottál rendesen. És még ő vádol téged pénzimádattal? Van bőr a képén.
2017. aug. 18. 11:01
 14/22 anonim ***** válasza:
56%
Biztosan nem maradnék ilyen férfi mellett. Ő nem akar jóban- rosszban veled lenni teljes közösségben, erre találja jó indoknak, hogy te szerinte pénzmániás vagy. Számomra ez egy házasságban nem elfogadható.
2017. aug. 18. 11:03
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Az mindenkinek elkerülte a figyelmét, míg a kérdező keresett többet, gxakorlatilag eltartotta a párját, a kérdező fizette a lagzit, és most, hogy változott a helyzet a férj undorító módon él ezzel vissza?

A férjed azt mond, amit akar, a kaza közös jogilag.

"Kapnék annyit, amennyire szükségem van, ő pedig kezelné az összes megtakarítàst és kiadàsokat"

Jó vicc :) Nem a gyereke vagy. Mi az, hogy ő kezeli :)

Kérdező, a házasságot meg kell gondolni, és nem minden vadbaromhoz hozzámenni. Bocsánat, de ez a véleményem.

2017. aug. 18. 11:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15.: nem kerülte el mindenki figyelmét, én is ezt írtam :)
2017. aug. 18. 11:16
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
Igen, nagyon jól írják itt előttem: add be a válópert! Szívességet tennél vele ... a férjednek. Kevesebb lenne a rezsije, és megszűnne hogy folyton további pénzért pumpolnák. Jaaa, hogy az neked nem jó, mert akkor magadnak kellene fizetned a lakhatásodat, az ennivalódat, a rezsidet, és az neked nem buli? Aaah, szóval értem már...
2017. aug. 18. 11:20
 18/22 anonim ***** válasza:
27%
Ha egyedül lennél akkor hogyan oldanád meg a lakást, kaját, kezeléseket? Nyilván a férjed tisztában van vele, hogy sehogy. Persze, hogy nem akar közös kasszát. Az teljesen érthető és ok is így Nálatok. Nem jogos,hogy többet akarsz. Fizeti a lakást, kaját. Az egészségeddel ne gyere, ha egyedül lennél akkor is meg kellene azt is oldanod. Az már gázabb, hogy Ő kezelné az egész pénzt, min az is az lenne ha Te. Amúgy ha nincs házassági szerződés tökmindegy kinek a nevén van a számla, kinek a nevére megy a pénz, az közös. Ha nem dolgozol,akkor is az ő pénzének a fele a Tiéd. Jogilag. Etikailag elég nagy bunkóság többet követelni, mint amennyit bele tett valaki.
2017. aug. 18. 11:51
 19/22 anonim ***** válasza:
13%
Little Duck Bathing-nak teljesen igaza van. Ilyen nők miatt nem akarnak nősülni a férfiak, semmi nem elég nekik, a pasi azért kell nekik, hogy az ő életüket finanszírozzák.
2017. aug. 18. 11:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen, az igaz, hogy elég mocsok a férj hozzá állása, azok után hogy a nő megtakarításából ment az esküvő, a nászajándék is őt illette volna, vagy közösen. Szóval inkább ő a pénzéhes. De a válással se lenne előrébb a kérdező, egyedül nem élne meg, csak ha elhasználja a megtakarítását. Az meg véges.
2017. aug. 18. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!