Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés exférjjel? Mükődhet?
*Jin&Jang
Bocsànat,elírtam :)
Ha mindketten akarjátok, illetve minden korábbi dolgot, sérelmet meg tudtok beszélni, illetve ezeket meg is tudjátok bocsájtani, akkor igen.
Nekem majdnem sikerült. Mi nem harmadik miatt mentünk szét. Egy idő után ismét nagyon jóban lettünk, sokmindent megbeszéltünk, megbocsájtás, változások is megvoltak, csak az egyenlő szándék hiányzott. Én nagyon szerettem volna újra, az exem viszont inkább csak hagyta hogy én fejlesszem a kapcsolatot, de ő igazából nem tette bele a szándékot. Emiatt feladtam egy idő után.
Azóta is bánom mert az újra próbálkozás során sokkal jobban megismertem őt mint előtte, tiszta, őszinte kapcsolat volt. Csak sajnos nála megrekedt egy szinten.
Szóval hajrá, nincs lehetetlen, ha mindketten szeretnétek.
Sok sikert nektek!
Nem mellesleg a gyerkőcök is nagyot nyernének a dologgal, érdemes!!!
Nagyon tepert,és teper is.
Igazából én is felismertem sok dolgot hogy miben kell változtatnom,hogy mükődhessen.Nem tagadom,de sajnos nem sok ferfi tud elviselni,eléggé szélsôséges természetem van.Ennek ellenére nyilván nyújtottam hogy 11 evig szeretett.Én lezártam a múltat,bár nagyon rámentem lelkileg,de úgy gondolom adhatok neki egy esély.Előtte mindig az volt bennem hogy nem próbáljuk meg lehet hogy mükődhet.
Köszönöm a biztatást mindenkinek.
Ha ő is teper, akkor ennek van esélye. a két ember szeretné, akkor miért ne? :)
Sok sikert kivánok nektek!
Nagyon köszönöm :)
Pont ez az hogy inkább ő tepert,én meg féltem hogy ami egyszer elromlott újra jó lehet e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!