Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés az exférjjel?
működik :) már 10 éve.Van ismerősöm akiknél szintén működik,ők még egy gyereket is bevállaltak a másik kettő mellé.
Sok sikert :)
Igen elvaltunk eltelt 25 ev ujra osszejottunk es osszehazasodtunk.
Mukodik de mi sokat valtosztunk egesz mascemberek lettunk ezert mukodik.
A hazassagot ujra epitettuk nem a romokra hanem tisza lappal ujra
Igen, ilyenekre voltam kíváncsi, hogy tényleg hosszú idő után, 5-10-20 év után van-e ilyen. Én úgy gondolom, működhet, ha mindketten átlátják az akkori hibákat. Ennyi idő elteltével mindenki változik, más ember lesz, és ha megvan a szeretet és tisztelet, szerintem egy életen át működhet az újrakezdett házasság.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Mi 7 év után próbáltuk meg újra együtt.
A párom (férfi) felnőtt közben,már nem hagyja,hogy a szülei,nagyszülei irányítgassák.Én pedig megtanultam,hogy én se vagyok tökéletes és az örökös piszkálódás nem old meg mindent.
Mi annak idején is szépen fejeztük be,az évek során sem volt acsarkodás.
Rendkívül örülök,hogy ilyen kérdésekre is érkeznek ilyen válaszok a sok negatív hozzászólás és felmelegített káposztás csőlátók után!
X.Y.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!