Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő amíg maximum újra indulhat egy kapcsolat? Kinek mi a tapasztalata e téren? Mikor érdemes egyáltalán ezzel próbálkozni stb?
Ő már túllépett rajtad, hagyd békén.
Én is már két hónappal szakítás előtt lekezdtem kiszeretni a páromból.
Ennek két éve, én egy éve összejöttem a párommal, ő meg még mindig vergődik, nem érti meg, hogy a nem az nem. Nevetséges :D
És miért kéne, hogy találozzon veled? Mit nem értesz azon, hogy nem akar látni?
ÉS azért nem akar, mert el szeretné kerülni a magadat megalázó könyörgést vagy épp a hisztit.
Igaza van.
Az ex is próbálkozott ilyennel, hogy találkozzunk, meg szeret és változtat... hagyjuk már, én már nem szeretem őt, ennyi.
A te volt párod is lezárta veled, jó lenne, ha felfognád.
Hát köszönöm a válaszokat. Én azért nem így látom, de lehet azért mert első kapcsolatom volt, meg mert nem is lehet így átlátni a helyzetet.
Annyit tennék hozzá még, hogy soha egy szóval nem mondta hogy nem szeret, nem is mutatta ki, én semmiből nem tudtam erre következtetni. 9 hónap után meg elvárható lenne szerintem, hogy ezt normálisan zárjuk le, mert nem is személyesen szakított velem, hanem facebookon megírta, aztán még telefonon beszéltünk és ennyi.
Gondolom egyébként mindkét válaszoló nő nemű, erre abból következtettek, hogy nagyon egyet értettek a másik oldallal, de szóljatok ha tévedek. A másik, hogy miért könyörögnék, meg hisztiznék, ezt én inkább valahol gyávaságnak mondanám és gyengeségnek, ha azt megtette, hogy hülyítsen akkor ahhoz is legyen már hogy leüljünk egy fél órát erről beszélni, mondja a szemembe és akkor azt mondom okés ennyi volt, azért is kéne ez mert egy a baráti körünk, egy egyetemre járunk elég gyakran fogunk találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!