Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17éves fiú aztmondja szeretlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17éves fiú aztmondja szeretlek bizonyos mértékben, mert ezt meg azt nem szeretm benned. Most akkor szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Tegnap megkérdeztem szeret-e 5hónapja járunk amúgy ,és ő azt válaszolta szerelemből nmem!Utána korigált,hogy szerelemből csak vannak dolgok amiket nem szeret bennem.Pl ha felhivogatom gyakran éa ő haverokkal akar lenni stb,hogy nekia haverok még fontosabbak.De nagyon szeret amúgy,és hosszú távra trevez velem.Én 14éves vagyok,első barátom.
2010. máj. 24. 15:54
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
am 14 vagyok ő pedig hamarosan 18.És meglepő de néha én látom komolyabban a dolgokat.Mióta belemerült ebbe a hülyeségbe sajnos anygon megváltozott.De havernak is mondta hogy hosszú távra tervezz velem stb.Remélem megváltozik és befejezi hamarosan ezt az egésezt,mert valamelyik nap pl.a vállamon sirt mikor hatása altt volt ennek aszarnak!
2010. máj. 26. 09:11
 22/32 anonim válasza:
ha valaki igazán szeret, azt érzed minden idegszáladdal, nem gondolkodsz rajta. nagyon fiatalok vagytok még:)))
2010. máj. 26. 09:40
 23/32 A kérdező kommentje:
én úgy érzem teljes mértékkel csak sajnos a viselkedsése nem oylan .Hogy mondjam/irjam?:)Szóval ha velem van akkor olyan szemekkel nézz úgy őlel meg azt érzi az ember szóval érted?!De ha meg nincs velem és napokig nem is jelentkezik,illetve zaklatásnak veszi ha én csőrgök rá akkor az már miylen?!Na ez itt a kéréds!Miondjuk sztem tényleg amiatt a dolog miatt változott meg.Ehhez pedig sok türelem kell részemről,mert neki ez csak jó amit csinál,legalábbis azthiszi.
2010. máj. 26. 09:58
 24/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret, csak ameddig orálisan fixálod
2010. máj. 26. 10:26
 25/32 A kérdező kommentje:
nem fixálom sehogyan sem:)
2010. máj. 26. 10:30
 26/32 anonim ***** válasza:
Látod, ezért mondja, hogy bizonyos dolgokat szeret benned, de nem tud szerelmes lenni beléd!
2010. máj. 26. 10:41
 27/32 A kérdező kommentje:
konkrétan nem rajtam múlt máég hogy nem mindkettőnkön ő mondta hogy más vagyok neki mint atöbbi és vár még egy kicsit rám.Többszőr együtt eludtunk már stbb az ami még nem voltt más már igen._Most is üzente hogy nagyon hiáynzom neki már!Egyzserüen ilyen és én nem is értem miért?!äm aztmondta szerelemmel szeret ebben biztos,csak vannak dolgok amiket nem igy egy bizonyos határig szeret engem,és ezen változtassak.Van hogy nem én hanem a cucc és a haverok kellenek neki.Ennyi!Csak ezt megélni nehéz kissé.Neki viszont természetes,mert ő már nem józanul gonolkodik.KLassan megfejtem én ezt annyit jár ezen az agyam:)Én nem teszek egy lépést sem felé az tutti,nem is veszekszenm hagyoma dolgokat alakulni.
2010. máj. 26. 10:46
 28/32 anonim ***** válasza:

Ismeretem egy srácot, akit a csaja nem akart sosem szájjal gyönyörhöz juttatni

Aztán megtette helyette más egy buliban. Méghozzá egy másik srác! Azóta teljesen köcsög lett a gyerek...

2010. máj. 26. 11:56
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem kellenek neki fiúk!Lányokkal volt már többszőr!Ez most hogy is jön ide?Semmi köze a problémához,de poénnak nem utolsó:D
2010. máj. 26. 12:05
 30/32 anonim ***** válasza:

Itt vagyok ismét. Ahogy olvasom, egyáltalán nem úgy gondolkodsz, mint egy 14 éves, inkább mintha 20 lennél. (ezt vedd bóknak)

Figyelj, a srácok ilyen korban együtt bandáznak, keresik a helyüket a világban, ilyenkor alakul ki köztük a "rangsor", hogy ki lesz "falkavezér" és ki "közkatona". :) Elég meghatározó élmények ezek, kell is, hogy átéljék. Ilyenkor -még ha fülig szerelmesek is- a haverok fontosabbak, ez normális. Együtt füveznek, mert vagánykodni akarnak, mert jókat lehet ilyenkor röhögni, picit kikapcsolja őket a "férfivá érés" stresszéből, ezzel semmi baj nincs. De ha te ilyenkor keresed, azt nyaggatásnak veszi. Csináld azt, hogy mindig, ha Ő nem ér rá, szervezz valami programot magadnak is! Barátnők, nyelvóra, edzés, vásárolgatás, bármi. Ne érezze azt, hogy otthon ülsz, Őt várva! És a fűvel kapcsolatban arra figyelj, hogy amíg haverokkal, hétvégén tolja, addig nincs baj. De amint elkezdi egyedül, napközben, akkor lépj, mert ott már komoly a gond. Sok sikert! remélem segítettem ;)

2010. máj. 27. 02:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!