Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy engem nagyon tudnak szeretni, de én nem tudom teljes mértékben viszonozni azt?
Figyelt kérdés
Mi annak az oka,hogy akár két hét alatt is belém tudnak szeretni,őszinte,odaadó szerelemmel?
Sokszor érzem azt,hogy meg sem érdemlem a barátomat.Tényleg szeret,minden hibám ellenére.
2011. aug. 5. 00:16
1/25 anonim válasza:
Szeretlek-Rib_nc vagy..azért.
Elvárod, hogy szeressen ég és föld, de te azt már megtenni nem fogod..utálom a fajtád.
2/25 A kérdező kommentje:
Teljesen félreértettél.Nem várom el senkitől,hogy szeressen.
Barátom tényleg szeret,én is őt.Mégis sokszor érzem azt,hogy nem érdemlem meg.
2011. aug. 5. 00:23
3/25 A kérdező kommentje:
És igenis,én is szeretek szeretni,és tudok is.Szociális lény vagyok,de nagyon.:D
2011. aug. 5. 00:24
4/25 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Egy siralom-kefélés lesz a vége.
5/25 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki,hogy úgy érzem meg sem érdemlem őt.Azt mondta ne beszéljek hülyeségeket,és eszembe se jusson változtatni magamon,mert ő így szeret.
2011. aug. 5. 00:26
6/25 anonim válasza:
Túl sokat kattog az agyad és néha ilyen hülyeségeket gondolsz aztán meg benned marad a hülyeség...
7/25 anonim válasza:
Te egy rossz ember vagy!
Nézed az Ezelt?
Nézzed olyan vagy mint Eysan!
8/25 A kérdező kommentje:
Miért lennék rossz ember??
Mi az az Ezel?
2011. aug. 5. 00:29
9/25 A kérdező kommentje:
"Túl sokat kattog az agyad és néha ilyen hülyeségeket gondolsz aztán meg benned marad a hülyeség..."
Mire érted azt,hogy hülyeségeket gondolok?
2011. aug. 5. 00:30
10/25 anonim válasza:
Arra gondolok h ilyen butaságokra gondolsz minthogy te nem tudsz szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!