Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy engem nagyon tudnak szeretni, de én nem tudom teljes mértékben viszonozni azt?
Mi annak az oka,hogy akár két hét alatt is belém tudnak szeretni,őszinte,odaadó szerelemmel?
Sokszor érzem azt,hogy meg sem érdemlem a barátomat.Tényleg szeret,minden hibám ellenére.
Ha unatkozol szedjél hangyát!
Te meg ha nem szereted a manust még időben hagyd el mielőtt nagyot hazudnál neki!
Mondj már valami konkrétat erre az érzelem viszonzásos dologról mert eddig az jött le nekem hogy gyökér vagy már nem azért ... ő szerelmes, de te nem? vagy mi a fax?:D vagy pedig alábecsülöd magad tökmind1 én les*arom csak unatkozom x)
Ő szeret.Én is szeretem,de úgy érzem nem érdemlem meg.Mikor ezt szóba hozom,mind mondja,hogy ne beszéljek félre,és ő is mondta már,hogy alábecsülöm magam.Elég konkrét?És amúgy miért lennék gyökér??Nem értem,hogy miért kell írni,ha csak kötekedni tudsz,segíteni meg nem is igazán akarsz.
nekem a szerelemhez már 10 perc is elég a szeretethiány miatt
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!