Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak sosem lesznek teljesen mértékben hűségesek?
Figyelt kérdés
csak gyakorlatilag,de elméletileg soha?
minek találták ki a szerelmet ha az ösztönök vezérlik őket?
2011. szept. 2. 20:16
2/19 anonim válasza:
Dehogynem, sokan vagyunk ilyenek, csak nagyrészt a csúnyák között, ezért sose derül ki számotokra.
3/19 A kérdező kommentje:
a gyakorlati hűség soknál megvan(értsd: nem csalod meg a gyakorlatban,csókkal,szexuálisan stb),de szívesen megtennéd ha látsz egy jó nőt.
2011. szept. 2. 20:21
4/19 krvua válasza:
magyarázatod 1. sorát kifejtenéd nekem?
5/19 anonim válasza:
Sajnos van bennünk egy ilyen tulajdonság, hogy ránézünk egy nőre, s elképzeljük egy pillanatra, hgy milyen lehet vele.. de ebben szerintem nincs semmi, ti is megnézitek a fiúkat, csak mást gondolsz közben.. (helyes, mittudom én..) attól hogy megnézek egy két nőt még nem vagyok hűtlen, még csak azt sem tudom hogy hívják, merre lakik, mi a nevestb.. és valószínüleg soha többé nem is ltom, nemhogy lefeküdjek vele....
6/19 Dexy válasza:
nem csak a férfiakban van egy ilyen ösztön. még gondolatban csinálja nincs baj ....
7/19 A kérdező kommentje:
A nőkben szerintem nincs olyan ösztön,hogy"de leszopnám,de megdugatnám magam vele"..
amúgy már kifejtettem az első kommentemben
2011. szept. 2. 20:29
8/19 anonim válasza:
Én simán lennék hüséges csak nincsenek csak IQ light csajok a közelemben akiknél nincs idegrendszerem letáborozni... de ha találok valaki olyat aki okosabb a plázacicáknál meg a komolytalan kislányoknál annál próbálok minél tovább maradni mert ezekkel nemtudok komoly témáról beszélgetni mert elröhögcsélik meg hülye kérdéseket tesznek fel (mint a legtöbb kérdést itt)
9/19 anonim válasza:
én nő vagyok és azért van, hidd el. minden barátnőm stabil párkapcsolatban él, sosem csalná meg a párját, mégis, mikor látunk egy jó pasit(vagy beülünk egy filmre, mert jó a főszereplő), hát nem csak az jár a fejünkben, hogy de helyes...mi sem vagyunk vakok, amelyik nő ezt tagadja, az hazudik.
a szexuális vágy nem irányítható, csak kezelhető. nem csalom meg a párom és jó vele, de ettől még 1-1 jó pasitól csak beindul a fantáziám.
10/19 anonim válasza:
Én is naiv voltam mikor férjhez mentem. 11 év házasság két gyerek után derült ki,hogy évek óta megcsal. A családja elvárásainak akart megfelelni el akart venni, pedig még terhes sem voltam. Most válunk a két gyerekem meg teljes roncs az apjuk kicsapongó élete miatt, mert ugye leült a nagyfiának bejelenteni, hogy anyuci már nem kell és az új néninek is van két gyereke ahova már "hazajár". Végig hűséges voltam hozzá és szerettem, becsültem és megkapott itthon mindent még én keveseltem a szexet, hiába nem könnyű több helyen teljesíteni. A válást is én indítottam el, mert neki jó lett volna ha minden marad a régiben, csak anyucija elött nehogy magyarázkodnia kelljen. Ja és ha ezt én merem vele megtenni akkor egy ribanc vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!