Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17éves fiú aztmondja szeretlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17éves fiú aztmondja szeretlek bizonyos mértékben, mert ezt meg azt nem szeretm benned. Most akkor szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Tegnap megkérdeztem szeret-e 5hónapja járunk amúgy ,és ő azt válaszolta szerelemből nmem!Utána korigált,hogy szerelemből csak vannak dolgok amiket nem szeret bennem.Pl ha felhivogatom gyakran éa ő haverokkal akar lenni stb,hogy nekia haverok még fontosabbak.De nagyon szeret amúgy,és hosszú távra trevez velem.Én 14éves vagyok,első barátom.
2010. máj. 24. 15:54
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
utolsó ne hari ahsznos gomb helyett a nem hasznosra nyomtam,de tiszta véletlenül hirtelen. ne haragudj!
2010. máj. 24. 17:00
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Sebaj :)

nahát, komoly vetélytársad van. Együtt füvezni a haverokkal, tizenévesen, elég jó bulinak tűnik. Hagyd Őt ilyenkor békén, mert olyan hangulatba/lelkiállapotba kerül, amit Te -mivel "józan" vagy- nem érthetsz. Másnap meg nehéz összekapnia magát, akkor meg azért hagyd egyedül. Várd meg mindig, hogy Ő keressen.

Amúgy, ha nem csak néha-néha csinálja, akkor jobb lenne, ha nem maradnál vele. És ne hagyd, hogy Téged is belerángasson, ehhez még tényleg túl fiatal vagy.

2010. máj. 24. 17:22
 13/32 A kérdező kommentje:
köszönöm aválaszodat!Semmiképpen sem szoknék rá,ki sem szeretném próbálni.de ő is hangsúlyozta,hogy nem is adna nekem ,mert már haverok kérdezték.Nem tanulni szsertnék még jó iodeig,amúgy nem vagyok fiúzgatós sem de belezúgtam rendesen és emiatt oylan nehéz,hogy elhagyja őtstb.De olyan sokaszor megbánt,azután meg annyira kedves.Azthiszem,sőt tuttira úgy csinálom,ahogyan irtad!csak elég nehéz,mert igy tulajdonképpen mindig csak rajta áll,hogy mikor találkozunkde igazad van !
2010. máj. 24. 17:29
 14/32 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy érzéketlenebbé teszi egszer,máskor pedig tök lelkissé ez a szar:(Bár szerinte nem árt,perstze!
2010. máj. 24. 18:15
 15/32 anonim ***** válasza:
Nézd, a füvet még nem próbáltam, nem is szeretném, de láttam az egyik barátnőmön, hogy mennyire összevissza váltogatta a hangulatait emiatt. Talán kipróbálhatnád, hogy azt a feltételt szabod, hogy mikor veled találkozik, akkor aznap nincs fű, különben nem vagy hajlandó vele maradni. Am nagyon okosan gondolkodsz erről a témáról. Barátodat féltem picit, mert 17 évesen még nem elég érett, hogy helyiértékén kezelje a dolgokat, hiszen elvileg még alkoholt sem vehetne.
2010. máj. 24. 18:26
 16/32 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor jól gondoltam!Igen ezt is szeretném,hogy akkor ne!!!
2010. máj. 24. 19:28
 17/32 anonim ***** válasza:

14 évesen nem meglepő, hogy nem szerelmes. :D Jobban meg lettem volna döbbenve, ha már 14 évesen tényleg bele tud szeretni valakibe.

Kedvel, vonzónak tart, de szerelmesnek se Te nem vagy szerelmes, se Ő.

20F

2010. máj. 26. 08:43
 18/32 anonim ***** válasza:

Dohh, most látom, hogy benéztem. :D Szal 17 éves a srác és csak Te vagy 14...

Mondjuk a válaszom változatlan, a különbség csak annyi, hogy 17 évesen már esélyes, hogy az ember rátalál az első nagy szerelmére.

08:43-as voltam

2010. máj. 26. 08:46
 19/32 anonim ***** válasza:

Hát, ami szerintem megállapítható, hogy a fű vagy a fű és a haverok összeállítás neki fontosabb mint te. Tény hogy fiatalok vagytok, de én nem hiszem hogy beletörődnék, hogy olyankor azt is elfelejtse hogy a világon vagyok... Amúgy az tényleg jó tanács, hogy várd meg amíg ő keres.

20L

2010. máj. 26. 08:47
 20/32 A kérdező kommentje:
okés köszönöm aválaszokat,de azért van ki 14-15évesen találta meg élete nagy szerelmét,felnőttektől hallotttam!Amúgy én tudom,hogy nagyon szeretm és a kőrnyezetm is látja,és azt is mennyire szenvedek sokszor pl.mert féltem őt.
2010. máj. 26. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!