Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17éves fiú aztmondja szeretlek bizonyos mértékben, mert ezt meg azt nem szeretm benned. Most akkor szerelmes belém?
Sebaj :)
nahát, komoly vetélytársad van. Együtt füvezni a haverokkal, tizenévesen, elég jó bulinak tűnik. Hagyd Őt ilyenkor békén, mert olyan hangulatba/lelkiállapotba kerül, amit Te -mivel "józan" vagy- nem érthetsz. Másnap meg nehéz összekapnia magát, akkor meg azért hagyd egyedül. Várd meg mindig, hogy Ő keressen.
Amúgy, ha nem csak néha-néha csinálja, akkor jobb lenne, ha nem maradnál vele. És ne hagyd, hogy Téged is belerángasson, ehhez még tényleg túl fiatal vagy.
14 évesen nem meglepő, hogy nem szerelmes. :D Jobban meg lettem volna döbbenve, ha már 14 évesen tényleg bele tud szeretni valakibe.
Kedvel, vonzónak tart, de szerelmesnek se Te nem vagy szerelmes, se Ő.
20F
Dohh, most látom, hogy benéztem. :D Szal 17 éves a srác és csak Te vagy 14...
Mondjuk a válaszom változatlan, a különbség csak annyi, hogy 17 évesen már esélyes, hogy az ember rátalál az első nagy szerelmére.
08:43-as voltam
Hát, ami szerintem megállapítható, hogy a fű vagy a fű és a haverok összeállítás neki fontosabb mint te. Tény hogy fiatalok vagytok, de én nem hiszem hogy beletörődnék, hogy olyankor azt is elfelejtse hogy a világon vagyok... Amúgy az tényleg jó tanács, hogy várd meg amíg ő keres.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!