Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan flörtőljek a tanárommal?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 14:58
13/21 anonim válasza:
Én egyszer olvastam egy sztorit egy lányról (igaz történet), aki úgy csábította el a töritanárt, hogy miniszoknyát vett fel és nem vett alá bugyit. Az első padba ült és ...(a többit kitalálhatjátok).
Bejött!XD
14/21 anonim válasza:
Szia! Figyelj, sehogy! Tapasztalatból mondom, 2 évet szenvedtem egy tanár miatt. Én is flörtöltem vele, elvoltunk ilyenek. De nagyon rossz érzés, hogy tudod úgyse lesz belőle semmi. Ne menj bele mert nehéz lesz kiszállni. Nekem 2 év után sikerült szerencsére. Nem ajánlom, mert tényleg tönkre tesz.
15/21 anonim válasza:
Ne legyél ekkora ribi. Iskolába nem azért kell járni h a tanárokat csábítgasd, hanem pl azért h megtanulj helyesen írni és ne legyél hülye. Jól eltorzul a világ. Tiszta szégyen. Nem irigylem a szüleidet h ilyen lányuk van.
16/21 anonim válasza:
egy töri 5-árt mindent megteszel? :)
17/21 anonim válasza:
a francba.... nekük nő a tanárunk..... :S :P
pedig vmi helyes pasi jobban megfogna az anyagokkal.... :D :P :D
amugy szerintem ne förölj vele... nincs értelme, nem hiszem, hogy lehet belőle bármi is..!
18/21 anonim válasza:
sehogy... vagy attól függ,hány évesek vagytok, van e családja, mikor végzel stb. de az írásodból úgy veszem ki, nem vagy több 14nél, tehát sehogy.
19/21 anonim válasza:
Hány éves vagy? Na és a tanárod? Szerintem ne csináld hülye ötlet kicsapnak az iskolából téged is meg a tanárt is...
20/21 anonim válasza:
Ha ilyen hülye, hadd csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!