Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék együtt lenni az egyik tanárommal (egyetem). Hogy adhatnám a tudtára, hogy vonzónak találom mint férfit?
Természetesen csakis a vizsgák után.
Nem mondanám, hogy szerelmes vagyok belé, csak nagyon vonzódom hozzá. Honnan tudhatnám meg azt, hogy ő is hasonlóképpen gondolkodik-e?
"Egyetemista letedre nincs annyi eszed, intelligenciad, hogy felnött ember modjara megmond neki?" -> De igen, van annyi eszem és intelligenciám, csak:
a) még nem volt velem ilyesmi (hogy szerelem nélkül akartam volna együtt lenni valakivel)...
b) a) folyománya: félek a reakciótól :/
18.12-es válaszoló: nincs szakköre sajnos... Óra után megpróbálok ott maradni hétfőn (kit érdekel, ha egyszer kések a másik órámról :)... Az irodájába viszont egyszer benéztem: nagyon klassz hely a fekete bőrfotelekkel. :D Lehet föl kéne keresnem ott? :)
Félhetsz is a folyományától...
A barátom is egyetemen tanít, ismerem a kollégáit is, mindegyik nevet és szánalmasnak tartja a bepróbálkozó, ostoba ribiket. Szerintem nem kéne felajánlanod magad, nevetség tárgyává fogsz válni, legalábbis értelmes tanár nem adja be a derekát.
Bocs, de ez a véleményem...
Ha vonzónak talál, azt úgyis tudtodra adja a vizsgáid után, ha nem, akkor kár ezen leakadni és hülyét csinálni magadból.
Az én barátom is egyetemen tanít, egész rajongói tábora van, persze, önbizalom-tunningnak jó, de azért látszik rajta, hogy sokszor kínos ez neki is.
Ja, és még azt is célszerű lenne megtudni, hogy van-e barátnője. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!