Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én kérdeztem, hogy flörtöljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kérdeztem, hogy flörtöljek a tanárommal, fejlemények vannak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A mai dogát mikor kiadta, a jegyem mellett egy mosolygós jel volt!Pedig nem is 5-t kaptam! Senki másé mellett nem volt.

Aztán írt emailt a félévi jegyekről, személyre szólóan, legalábbis nekem, igen, gondolom akkor többieknek is.

Kis vicces stílusban majd ui-nak azt írta, hogy többet ne röhögtess órán!

Pedig én nem is csináltam semmit órán. Egyszer emlékszem,h nevetett de én nem csináltam semmi extrát.

Na most ez mi?Vagy csak én fújom fel és simán jófej?De a szmájli???Csak van vmi jelentése.

2009. nov. 30. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
beszéld meg az oszt társaiddal hogy őt hívjátok el osztálykirándulásra helyettesítőtanárnak...kis pia és rákérdezel...és ha igen akkor jól ku.d meg helyettem is!!!!!!!!:D
2009. nov. 30. 19:44
 2/13 A kérdező kommentje:

hehe, én vagyok a lány, szóval majd max ő k. meg engem:)

és az osztálykirándulásos korosztályból is kinőttem már.

2009. nov. 30. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Király, jól alakulunk kéremszépen, várom a folytatást. Hát szerintem ha fiatal vagy még, akkor ne számíts sokra tőle. Az én véleményem, hogy simán jófej. Nem hülye ő sem, de egy diákkal mégsem lehet kikezdeni. Abból mindig csak a balhé van.
2009. nov. 30. 22:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A hölgy már leirta hogy egyetemista és azt is hogy úgy 20 körül van(nem emlékszem pontosan) a tanár pedig 30 alatt 2-3 évvel asszem!

Egyébként mivel fiatalabb vagyok nálad és még annyi tapasztalatom sincs mint neked... inkább nem szólok bele:) de sok sikert!

2009. dec. 1. 00:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezek nagyon jó hírek, ha neked is tetszik a pasi! :)

Próbálja veled felvenni a kapcsolatot- személyes témákban is, nem csak a suli miatt. Szerintem nem is csinálja rosszul... :)

Mostmár minden attól függ, hogy meddig tanít még téged. Ha el tudod azt intézni, hogy már csak ebben a félévben legyen vele órád (pl. felveszed másnál a tantárgyat), akkor belemehetsz a flörtölésbe :)

De azért óvatosan, mert ha nem az elképzelések szerint alakul a dolog kettőtök között, akkor rossz vége is lehet. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne siess el semmit, csak lassan, és lazán haladj a dolgokkal!

2009. dec. 1. 01:15
 6/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

jaja, azóta kiderült, hogy van barátnője:(((

de akkor nem értem miért irogat nekem ilyeneket?

visszaírtam neki, hogy nem is emlékszem mivel nevettetem meg, de erre már nem írt vissza...jó nyilván ezt a témát nem lehet a végtelenségig rágni:)

most nem tudom mit tegyek, kapcsolatot nem akarok szétszedni...amúgy csak ebben a félévben tanít és már a jegyem is megvan, szóval végeztünk szakmailag egymással:)

2009. dec. 3. 21:23
 7/13 A kérdező kommentje:

ja és azóta írt egy emailt az egész csoportnak közösen ,amiben feltett egy kérdést, de nem akaro mmegválaszolni, nem akaro kannyira nyomulni.

meg ő sem írt vissza, hogy mivel röhögtettem meg, úgyhogy hülyén nézne ki nem,ha én meg állandóan irgatnék neki?

2009. dec. 3. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélek neked valamit. Gimiben nagyon tetszett a fiúk tesitanára, de igazából nem mertem felé közeledni, meg hát fiatal is voltam. Év elején megláttam iwiwen és írtam neki levelet, kiderült volt barátnője, de találkozna velem ... sejted mit csinálni, de nem mentem bele, mert nem akartam köcsög lenni, de szívem szerint simán belementem volna. Azóta csak írunk egymásnak szexmentes dolgokról:D

Na, akkor a mellkivillantás sem kellett neked:D

2009. dec. 4. 01:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olvassa ezt az oldalt, és megijedt tőled :D
2009. dec. 4. 06:18
 10/13 anonim válasza:
100%
Főiskolás voltam, amikor hasonló történt velem is. Én 22voltam és 4 éve voltam együtt a barátommal, a tanárom 38 és elvált, de évek óta volt egy "laza kapcsolata" (ő csak így nevezte). A legelső előadáaon, ahogy belépett a terembe tudtam, hogy hétvégén hazamegyek, és szakítani fogok a barátommal. Pedig akkor még semmi nem történt köztünk, egy szót sem szóltunk egymáshoz. A félév után már nem tanított ez a tanár. Első randi után az ágyban kötöttünk ki. Őrülten szerelmes voltam. Nagyon jó volt minden, még úgy is, hogy csak lopott perceket kaptam (mert ő nem szakított). Aztán lediplomáztam ,és eljöttem abból a városból. Ő meg nem marasztalt... Azt hittem belehalok. Nem tudtam mit kezdeni az életemmel, csak azt vártam, mikor hív. De ő nem hívott. Azóta eltelt 8 év és férjhez mentem a régi barátomhoz (akit hirtelen felindulásból miatta hagytam el) és van egy gyönyörű 8hónapos kisfiunk. És boldog vagyok! Még mindig jó visszagondolni rá, de ő csak egy kaland volt. Azt gondolom az életben mindennek oka van és talán azért találkoztam vele, hogy rájöjjek a férjem az IGAZI! :))))
2009. dec. 4. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!