Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan flörtöljek? Lent
sok: ha egy szűk és rövid szoknyában lehajolsz egy tollért
kevés: ha nézed a fiút
kb a kettő közt próbálkozz (23F)
ebből a kérdésből nekem az jött le, hogy te még ártatlan van ;)
Nem kell nagy rákészültség, fogod odamész, ha már nem megy oda hozzád senki, és elkezdesz beszélgetni spontán ami a szíveden az a szádon. Mintha a barátnőddel beszélgetnél. Ha félénkebb csaj vagy akkor barátnőddel együtt menj mindenhova és mehet a beszélgetés. Egy valamire figyelj ;) írtad hogy szép vagy, a barátnőd se legyen ronda, ápolatlan..stb mert hogy kivel barátkozol egyesek azt is nézik.....
Ha tetszik valaki sztem mehet a puszilkodás ha nem ismered annyira,
ha jobban megismered mehet a csók is, hogy a csók után szakítás e jön vagy .... akkor már úgy is fogsz tudni dönteni.
A legnehezebb lépés az lessz mikor oda akarsz menni valakihez. Habár ha csinos vagy és elmész barátnőddel disco-ba sztem biztos lessz valaki aki megszólít titeket, az már más kérdés mennyire lesz pont az eseted, de beszélgetés gyakorlásra pár selejtebb embert is felhasználhatsz.
Sok sikert :)
21F
Lehet, már most is tetszel egy csomó mindenkinek. Amúgy a dumálós odamenőstől én is mindig paráztam, egyszer kétszer megcsináltam, de csak mert a barátnőim toltak hátulról és jól megitattak előtte, viszont működik a dolog. Inkább az a bajom, hogy nincsenek olyan fiúk a közelemben, akikkel szívesen lennék együtt.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!