Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hogyan flörtöljek? Lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan flörtöljek? Lent

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok és hát nincs igazából szinte semmi tapasztalatom a fiúzás terén. Nem azért mert bányarém lennék, nem kell mindjárt erre gondolni, csak nem vagyok az a nyomulós ribi típus, visszafogottabb voltam mindig. Egy kis segítség kéne, pár jó tanács, hogyan kezdjek hozzá. Hogyan kell jól flörtölni? Mi az ami már sok, vagy ami még kevés, hogy kimutassam, ha tetszik valaki?
2011. okt. 27. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Passzolom a kérdést, nekem sincs nagy tapasztalatom a csajozás terén. 22F
2011. okt. 27. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

sok: ha egy szűk és rövid szoknyában lehajolsz egy tollért

kevés: ha nézed a fiút

kb a kettő közt próbálkozz (23F)

2011. okt. 27. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát ha van olyan dolog ami tetszik benne legyen az belsö vagy külsö fejezd ki neki és ha sportol akkor pedig dicsérd meg biztos örül neki ha valaki értékeli az eröfeszítéseit
2011. okt. 27. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:

ebből a kérdésből nekem az jött le, hogy te még ártatlan van ;)

Nem kell nagy rákészültség, fogod odamész, ha már nem megy oda hozzád senki, és elkezdesz beszélgetni spontán ami a szíveden az a szádon. Mintha a barátnőddel beszélgetnél. Ha félénkebb csaj vagy akkor barátnőddel együtt menj mindenhova és mehet a beszélgetés. Egy valamire figyelj ;) írtad hogy szép vagy, a barátnőd se legyen ronda, ápolatlan..stb mert hogy kivel barátkozol egyesek azt is nézik.....

Ha tetszik valaki sztem mehet a puszilkodás ha nem ismered annyira,

ha jobban megismered mehet a csók is, hogy a csók után szakítás e jön vagy .... akkor már úgy is fogsz tudni dönteni.

A legnehezebb lépés az lessz mikor oda akarsz menni valakihez. Habár ha csinos vagy és elmész barátnőddel disco-ba sztem biztos lessz valaki aki megszólít titeket, az már más kérdés mennyire lesz pont az eseted, de beszélgetés gyakorlásra pár selejtebb embert is felhasználhatsz.

Sok sikert :)

21F

2011. okt. 27. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
20:10 percest summázva tehát Hosszú farmerban, csak félig hajolj le a tollért!
2011. okt. 27. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Érintsd meg sokszor.
2011. okt. 27. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól nézel ki nem kell tenned semmit,ha átlagos akkor se,nektek nőknek elég csak létezni, lesz aki észrevesz, te meg majd ahogy a többi nő,kiválasztod a jóképűt, az alfa f.szom hímet, ahogy az összes többi nő szokta, remélem segítettem.
2011. okt. 27. 21:39
 8/11 A kérdező kommentje:
21:39 nekem egyáltalán nem jönnek be az alfahímek. Nagyon taszítanak az ilyen típusú fiúk. Hidd el, nem minden lánynak ők kellenek.
2011. okt. 27. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy vedd észre, ha valaki észrevesz.
2011. okt. 27. 23:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet, már most is tetszel egy csomó mindenkinek. Amúgy a dumálós odamenőstől én is mindig paráztam, egyszer kétszer megcsináltam, de csak mert a barátnőim toltak hátulról és jól megitattak előtte, viszont működik a dolog. Inkább az a bajom, hogy nincsenek olyan fiúk a közelemben, akikkel szívesen lennék együtt.

23/L

2011. okt. 27. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!