Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan flörtöljek? Lent
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok és hát nincs igazából szinte semmi tapasztalatom a fiúzás terén. Nem azért mert bányarém lennék, nem kell mindjárt erre gondolni, csak nem vagyok az a nyomulós ribi típus, visszafogottabb voltam mindig. Egy kis segítség kéne, pár jó tanács, hogyan kezdjek hozzá. Hogyan kell jól flörtölni? Mi az ami már sok, vagy ami még kevés, hogy kimutassam, ha tetszik valaki?2011. okt. 27. 20:04
11/11 anonim válasza:
Kérdező, írj egy privátot, ha gondolod. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!