Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tanácsot, hogy flörtöljek a tanárommal?
22 vagyok, ő 28 éves phd hallgató, szóval nem annyira komoly tanár-diák dolog ez.De mégiscsak ő adja a félévi jegyemet. Ami már a dogák alapján tuti 5, szóval biztos nem ezért akarnék vele bármit is.
15 éves korom óta folyamatosan hosszú távú kapcsolataim voltak, nem tudok flörtölni!!!Sosem kezdeményeztem és tartom magam, hogy ne a lány kezdeményezzen.
De azért jeleket szeretnék neki küldeni, hogy iszonyúan tetszik és jegybeírás után kevésbé szakmai vonalra terelném a kapcsolatunkat:)
Többiek mondták, hogy főleg nekem magyaráz órán, rám néz, mosolyog, az én nevemet tudta először.
Mit csináljak?:)
Ja annyit még, hogy egyik kollégája nekem jó ismerősöm, kérjem az ősegítségét vagy az gáz?
Meg arra gondoltunk a csoporttal, hogy utolsó óra után elhívjuk beülni valahova.
köszi!!!:)
például milyen ürüggyel?nem értem az anyagot vagy ilyesmit?
jujj elolvastam az elő válaszoló linkjét!!tök jó kedvem lett tőle:)ezek szerint működhet az ilyen.
és veletek mi lett?együtt vagytok?
de látod, neked már kezdeményezett valamit, nekem még nem kért el teloszámot:(((
te jeleztél valahogy felé, hogy tetszik?
jajj bárcsak elhívna randizni, olyan iszonyúan szexi, az egész csoport oda van érte, de átengedték nekem:)
hát még épp várjuk a félév végét... :S már csak 2 hónap :D de egyszer beültünk forrócsokizni semmi kötöttség ilyesmi, csak beszélgettünk... pedig hmm... :)
egyébként én annyira nem jeleztem neki, csak feltűnt, h az első órán amikor még csak ilyen eligazítás volt, folyton szemezett velem :) és mivel helyes volt, miért ne néztem vna vissza? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!