Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjatok tanácsot, hogy flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot, hogy flörtöljek a tanárommal?

Figyelt kérdés

22 vagyok, ő 28 éves phd hallgató, szóval nem annyira komoly tanár-diák dolog ez.De mégiscsak ő adja a félévi jegyemet. Ami már a dogák alapján tuti 5, szóval biztos nem ezért akarnék vele bármit is.

15 éves korom óta folyamatosan hosszú távú kapcsolataim voltak, nem tudok flörtölni!!!Sosem kezdeményeztem és tartom magam, hogy ne a lány kezdeményezzen.

De azért jeleket szeretnék neki küldeni, hogy iszonyúan tetszik és jegybeírás után kevésbé szakmai vonalra terelném a kapcsolatunkat:)

Többiek mondták, hogy főleg nekem magyaráz órán, rám néz, mosolyog, az én nevemet tudta először.

Mit csináljak?:)

2009. nov. 22. 15:33
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja annyit még, hogy egyik kollégája nekem jó ismerősöm, kérjem az ősegítségét vagy az gáz?

Meg arra gondoltunk a csoporttal, hogy utolsó óra után elhívjuk beülni valahova.

2009. nov. 22. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
2009. nov. 22. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mosolyogj rá sokat, légy egy kicsit "túlbuzgó" az óráin, olyan aranyosan, hogy lássa, igazából ő érdekel téged ennyire, nem is az anyag... keresd akkor is, mikor nincs óra...mindenféle átlátszó ürügyekkel, amiből veni fogja a lapot :) nekem ez jutott eszembe hirtelen
2009. nov. 22. 15:38
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi!!!:)

például milyen ürüggyel?nem értem az anyagot vagy ilyesmit?

2009. nov. 22. 15:48
 5/7 A kérdező kommentje:

jujj elolvastam az elő válaszoló linkjét!!tök jó kedvem lett tőle:)ezek szerint működhet az ilyen.

és veletek mi lett?együtt vagytok?

de látod, neked már kezdeményezett valamit, nekem még nem kért el teloszámot:(((

te jeleztél valahogy felé, hogy tetszik?

jajj bárcsak elhívna randizni, olyan iszonyúan szexi, az egész csoport oda van érte, de átengedték nekem:)

2009. nov. 22. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:

hát még épp várjuk a félév végét... :S már csak 2 hónap :D de egyszer beültünk forrócsokizni semmi kötöttség ilyesmi, csak beszélgettünk... pedig hmm... :)

egyébként én annyira nem jeleztem neki, csak feltűnt, h az első órán amikor még csak ilyen eligazítás volt, folyton szemezett velem :) és mivel helyes volt, miért ne néztem vna vissza? :P

2009. nov. 22. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
hát... én a helyedben várnék addig, míg vége nem lenne a félévnek...
2009. nov. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!