Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők, fel tudtok nézni, egy alacsonyabb férfire?
Tudom, hogy magas labda, de azért örülnék a komoly válaszoknak, életkor, és nem kiírásával. :-)
Volt már ilyen kapcsolatotok vagy házasság esetleg?
Azt mondani, hogy egy nő 55 kiló felett nőietlen, nem szimplán sértő, hanem óriási baromság is egyben, tekintve, hogy egy 60-65 kilós, vagy akár nehezebb csaj másodlagos nemi jellegei sok esetben hangsúlyosabbak. Ettől eltekintve én megértem a problémádat, már csak elvből/embertársaim iránti alapvető tiszteletből sem jelentenék ki olyat, hogy XY nem férfi (feltéve, hogy a biológiai neme egyébként férfi :D), legfeljebb azt, hogy nem az én ízlésem. (Más kérdés, hogy amúgy simán képes vagyok 170 alatti, esetleg nálam is alacsonyabb sráchoz vonzódni.)
A jelenségnek, amiről te beszélsz, az az oka, hogy nagyon túl van tolva ez az "ideális női megjelenés" téma manapság, és éppen elég önértékelési zavar származik/zott már ebből ahhoz, hogy a társadalom különösen érzékennyé váljon mindenre, ami ezzel kapcsolatos. Természetesen ez nem jelenti, hogy a férfiak önbecsülésére kártékonyan hatni akár egy fokkal is elfogadhatóbb.
#17 voltam, bár te #16-ként hivatkozol rám.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!