Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők, fel tudtok nézni, egy alacsonyabb férfire?
Tudom, hogy magas labda, de azért örülnék a komoly válaszoknak, életkor, és nem kiírásával. :-)
Volt már ilyen kapcsolatotok vagy házasság esetleg?
Nálam alacsonyabb férfival komoly kapcsolatom nem volt. Velem egymagassal viszont igen.
Felnézni meg arra nézek fel, aki a példaképem valamiben. Jelenleg nincs ilyen ember az életemben.
A párom 165 én 170centi vagyok.
Szóval igen. De inkább úgy fogalmaznék, hogy nem befolyásol.
Volt már alacsonyabb pasim azelőtt, aki a kapcsolatunk alatt végig nyomta a passzív-agresszív kisebbségi komplexusos dumát, végül azért szakított velem, mert egy esti kocsmatúrára kb öt centis sarkú csizmát húztam. XD
Utána visszasírta magát, de egy hétre rá dobtam.
Úgy egy évvel összefutottunk véletlenül, és végigmondta 10 perc alatt, hogy "afelszínespicákcsakakülsőtmegamagasságotnézik" sirámot.
152 centi vagyok.
Nálam alacsonyabb pasira nem tudnék férfiként tekinteni. Sajnálom.
19l
A párom alacsonyabb nálam, de maximálisan felnézek rá.
Okos, határozott, kimutatja az érzelmeit, vicces és nagyon passzolunk az ágyban is.
Senki magasabbért nem cserélném le :)
28n
16#
Ugy erzem nekem írtad ezt a provokativ valaszt.
Figyelj...pár centivel ugrottam meg a 150-et. Egy 145-148 centis pasira nem tudnék férfiként tekinteni. Ismételten sajnalom.
Legalább legyen 160.
14# voltam
#16 a kettősmércére akartam rávilágítani. Ha valaki 170 centi alatt van, akkor már nem férfi, ugyanakkor sértés azt mondani, hogy 55 kg felett egy nő már nem nőies.
#17 nem, nem neked szólt. És ebben semmiféle provokáció sem volt.
#16 akinek nem inge nem veszi magára... és nyilván megsértődni se fog, hiszen nem neki szólt. Egyébként személy szerint nekem éppen inkább a 70 kiló körüli lányok tetszenek (bár volt kis cuki 45 kilós párom is), de ez most irreleváns :D
A lényeg, hogy nem kicsit visszás az a kettős mérce, hogyha a nő panaszkodik, hogy kifogásolják a horizontális méreteit (kilóit), az felszínesség, de ugyanakkor ők a vertikális méretet (magasságot) szerintük teljesen jogosan, sőt magától értetődően elvárják. Akkor most hangsúlyozom, ha az előbb elmulasztottam: tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!