Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nem zavar néha, hogy alacsonyabb a párotok?
Ez persze azokhoz szól, akiknek alacsonyabb. Én 5 centivel vagyok magasabb a barátomnál, és nagyon imádom, soha nem hagynám el ezért, de ha őszinte akarok lenni, egy kicsit zavar a dolog. Olyan jó lenne néha kihúzni magam mellette, felvenni egy csinos magassarkút randira, vagy hozzábújni pl tánc közben. Sokszor olyan nagy behemótnak érzem magam mellette, pedig nem vagyok egy kövér vagy nagydarab csaj (177 cm, 55 kg).
Ti nem éreztek néha így, lányok? El fog múlni ez az érzés idővel?
Én is pont ugyan ezeket éreztem, ahogy leírtad. Az 5 cm különbség is stimmel. Én is nagydarabnak éreztem magam mellette. Én is sajnáltam a magassarkú cipőket és néha már görnyedve jártam.
Zavart. Később egyre jobban.
Örültem, hogy vége lett (nem a magasság miatt de ő szakított).
Unbuffed vagy 177 ? Az csúnya, mivel neked még szószó indokolt lenne a magas hapsi... a kis cipellőddel kész rádió torony lennél.
Az a baj, hogy az összes nő a 185+ férfiakra hajt, szóval lesz rendesen konkurencia.
Nekem nem volt még alacsonyabb barátom, a legalacsonyabbal pont egy magasak voltunk ha magassarkúban voltam.
Mondjuk nem tudom, hogy zavarna e, ha szeretem akkor nem hiszem.
Nem. Sőt magassarkúban is tipegek mellette. És néha direkt mélyítjük is a dolgot. Pl lépcsőn én állok feljebb és úgy csókolózunk. Én is magas lány vagyok, és egy magas férfi mellett sem érzem magam törékenynek. Erről nem a pasid tehet, de te tényleg nem fokföldi ibolya vagy, hanem egy kála. És erről max csak a biológia tehet.
Az én családomban a legkisebb férfi tag a nagybátyám 184 cm. És kb. 2m-ig megy ez a szám. Bőven körülvesznek a kosarascsapatban is a magas férfiak, de az érzés, hogy én egy törékeny lány vagyok nincs meg. Mert sem kicsi, sem vékonyka nem vagyok. A férfiak felénél mindig magasabb leszek. Ezt el kell fogadni és értékelni és kihozni magadból a legjobbat. Sok sikert!
Magas lányok, oh bár lennétek többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!