Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nalamnal alacsonyabb fiu tetszik, de elegge zavar mindkettonket. Ti mit tennetek?
En kb 176 cm magas vgyok o 174 mondott de elobe sokszor olyan mintha 5 cm is lenne koztunk...
Mindkettonket zavar, viszont tulsagosan megkedveltuk egymast..nagyon passzolunk de ezt az egyetlen dolgot nem tudjuk elfogadni..
Ti bele mennetek?(mennyi amugy a magassag ami meg elfogadhato).l/18(en vagyok a magasabb)

Inkább gyere össze velem. 202cm magas vagyok.:)
22/F

Én is azt akartam mondani majdnem, amit az első.
Ne foglalkozz a nálad kisebbekkel. Én 197 cm vagyok. Nem azt mondom hogy gyere össze velem, csak hogy inkább a magasabb férfiak érdekeljenek.

3: Miért te akarod meghatározni, hogy kik tetsszenek neki?
Kérdező: Nálam ez biztos nem lenne kizáró ok, főleg hogy csak 2 centi a különbség, ami nem sok. De a ti döntésetek.

Én a helyedben nem hagynám ott 2cm miatt, felvesz egy kicsikét magasabb talpú cipőket, te meg balerinaszerűségekbe járj és már el is tűnt az a 2cm ;)
de szerintem nem a magasság számít, hanem, hogy szeretitek e egymást, ha meg a magasság miatt nem jöttök össze, akkor meg nem is volt igazi a szerelem...

ha, csak ez a baj...
udvarolj magasabb pasinak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!