Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon zavar ha a párom ránéz (nem is az hogy utána fordul) más nőkre és tudom/érzem hogy tetszik neki, esetleg fantáziálgat is róla egy picit? Iszonyúan féltékeny vagyok, azt szeretném ha csak rajtam lenne a figyelme,
A problémádat Te magad fogalmaztad meg!!
Iszonyúan féltékeny vagy.
Minál jobban tiltanak valakinek valamit, annál jobban kell, ez az ember alaptermészete. Ne foglakozz vele, főleg betegesen ne! Had nézze, ha veled van és veled szexel!!!
Lehetetlent kérsz! Elvárod, hogy nőként gondolkodjon, és működjön férfi létére.
Felejtsd el! Nem fog működni, maximum ha full szerelmes a csőlátás kitarthat 1-2-3 évig, ez minden. Utána férfi lesz, mert úgy van bekötve.
Ha ezt nem tudod megérteni, mi több elfogadni, nem való neked férfi.
(igen, most már durván fogalmazok, ez az ezredik ilyen kérdés amit olvasok)
Jaaaa! Ha te mazohista vagy azért vagy vele!
És jó lenne tudomásul venni hölgyek, urak!
Ha párkapcsolatba lépek, vagy házasságot kötök.
Párt, társat választok! Nem tulajdonjogot szerzek!
Felesleges aggódni :D
Fogadd el. Ilyenek a férfiak, nem kérheted, hogy vak legyen.
Az egy dolog, hogy megnéz más nőket is, akinek van szeme annál ez nem meglepő.
De ha nem értékel téged, még azt sem fogja fel hogy téged ez tenne boldoggá, akkor talán nem is érdemel meg téged. Ha nem vagy vele boldog, jelezd neki szépen szeretettel, aztán ha ezt sem tudja lereagálni, akkor lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!