Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nalamnal alacsonyabb fiu tetszik, de elegge zavar mindkettonket. Ti mit tennetek?
En kb 176 cm magas vgyok o 174 mondott de elobe sokszor olyan mintha 5 cm is lenne koztunk...
Mindkettonket zavar, viszont tulsagosan megkedveltuk egymast..nagyon passzolunk de ezt az egyetlen dolgot nem tudjuk elfogadni..
Ti bele mennetek?(mennyi amugy a magassag ami meg elfogadhato).l/18(en vagyok a magasabb)

Nem értem honnan szeditek ezt a "foglalt pasi" dolgot ? :DDD
Egyébként én 173cm vagyok még csak magasabb barátnőim voltam (valamiért állandóan így jött ki a dolog :D ). Az előző 178cm volt előtte pedig 176cm soha nem néztek furcsán ránk minket sem zavart :D
Koszonom a valaszokat!
Nem foglalt pasi!Annak aki mind irogat nekem uzeneteket itt valaszolok: fejezd be, nem a te pasidrol van szo, ez mar beteges neharagudj...

2 centi különbséget nem lehet észrevenni..
Amúgy meg nem kéne,hogy zavarjon ez.

Mi zavar benne? Meg tudjátok fogalmazni?
Én is magasabb vagyok a páromnál, és eleinte kicsit zavart. De csak azért, mert furcsának találtam. Ő viszont nem csinált belőle problémát (a 163 centijével eddig kivétel nélkül minden barátnője magasabb volt nála, úgyhogy nem volt újdonság számára), így idővel én is megszoktam. Most már az lenne furcsa, ha magas lenne :)

Szerintem egyutt leszunj majd...legalabbis kezdunk tobbet erezni egymas irant, de majd idovel eldol.
Koszonom a valaszokat, minden jot! :)

Nincs senkije!
En tenyleg nem tudom ki lehetsz de gyerekesen viselkedsz...fejezd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!