Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy alacsonyabb vagyok. Mit tegyek?
Nemrég összejöttem egy nagyon aranyos lánnyal. Kb. 3 centivel magasabb nálam...:D Magassarkúban viszont jóval magasabb.
Nagyon tetszik, gyönyörű lány. Úgylátszik én is tetszek neki, a magasságom ellenére. Mégis egy kicsit zavar, hogy pár centivel alacsonyabb vagyok nála. Ha kettesben vagyunk, egyáltalán nem érdekel, viszont mikor fogom a kezét a városban, megnéznek az emberek...valahogy nem tudom őket figyelmen kívül hagyni, pedig tudom, hogy egyáltalán nem számít semmit a magasság, ha boldogok vagyunk.
Hordj te is magassarkút!
Amúgy úgyse tudsz mit tenni,csak hogy rájössz,hogy hülyeségen agyalsz.
A városba több olyan párt is láttam, ahol a fiú nem egy-két, hanem kb 10 cm-rel volt alacsonyabb. Nagyon aranyosak voltak szerintem. :)
Egyébként én a lány helyébe nem hordanék magassarkút, annyi időt ki lehet bírni, amíg veled sétál, főleg ha ez zavar téged. (Bár lehet nem is tud róla, el kéne talán mondani neki ;)
Te meg hordjál kicsit vastagabb talpú cípőt és probléma megoldva.
Apukám is alacsonyabb anyukámnál négy cm-rel, de szerintem őket sosem zavarta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!