Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond lenne, ha fél fejjel alacsonyabb vagyok a nőnél?
Lányok/srácok. Vélemény?
Van egy nő, akinek szimpatikus vagyok, s ez részemről is kölcsönös. De fél fejjel magasabb nálam.
177 vagyok, izmos testalkat, ő kb 185.
Ha őt és téged nem zavar,akkor mit számít mások véleménye?
Engem mindenesetre zavarna,ha a pasi alacsonyabb lenne nálam,de szerencsére a 156cm-mel nincs ilyen problémám:D
Én két évig voltam együtt a nálam fél fejjel alacsonyabb exszel.
Nem zavart, imádtam, nőnek éreztem magam mellette... egészen addig, míg meg nem kattant, és nem kezdett heti 4-5x rinyálni, hogy gáz a magassága, miért kellett csak ekkorára nőnie, stb.
Na, egy hónap alatt elérte, hogy kiszeressek belőle, és egy nyávogó kisfiúnak lássam. Rövid időn belül szét is mentünk, mert már nem bírtam, hogy állandóan hol magát ostorozta, hogy engem!, hogy miért nőttem ekkorára.
Lepontoztatok, de lehet, hogy az #5ös hozzászóló pasija is így járt. Csak a hölgy nem vette észre magát, mert nem tudatosan tette ezt vele.
Valami oka csak volt, hogy 2 év után "megkattant"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!