Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, ti mit tennétek?
22 éves lány vagyok. Két éve boldog párkapcsolatban élek, a barátomat nagyon szeretem, összeköltözésen gondolkozunk. Voltak/vannak hullámvölgyeink, de eddig mindent meg tudtunk beszélni. Pár napja jöttem meg egy külföldi túráról (tanulmányút), ahol nagyon sok jó fej fiatallal találkoztam, többek között egy sráccal is. Nagyon jól kijöttünk, sokat dumáltunk. Abszolút megérti a furcsa humoromat, bírja a hülyeségeimet, bár valamivel idősebb nálam. Szimpatikus. Természetesen nem történt köztünk semmi. De közben ott a barátom, aki régóta stabil pont az életemben, és akit nagyon szeretek és tisztelek. Soha nem akarnám megbántani. Összezavarodtam :( Nem tudom, kitől mit akarok, fogalmam sincs, mit érzek a srác iránt, vagy hogy kinek mit kéne elmondanom :(
Volt valaki hasonló helyzetben? Mindketten nagyon fontosak nekem, egyiküket sem szeretném elveszíteni vagy megbántani. Hogy tisztázhatnám ezt magamban úgy, hogy ők ne sérüljenek?
Újdonság varázsa. Az hogy ezen gondolkozol meg megérint,nem hinném hogy a barátodat szívből szeretnéd,különben rég elfelejtetted volna ezt a szitut.
Kettőt tehetsz: mivel még tök fiatal vagy megpróbálhatod a sráccal,a régit meg dobod. Csak fennáll a veszélye annak,hogy a járt utat elhagyod a járatlanért,két szék közt a pad alá esel,aztán csak azon kapod magad,hogy visszamennél mégis a régi mikrózott káposztához de az már így nem fog visszafogadni. A másik,hogy maradsz a mostani kapcsolatodban,megembereled magad és elfelejtetd ezt az egészet. De akkor is ott lesz a mi lett volna ha.... Te döntésed fiatal vagy még!
Kedves #10-es, miért is ne találhatná meg valaki már 22 évesen azt, akivel jól érzi magát és akivel összeköthetné az életét? Miért kéne kapcsolatból kapcsolatba ugrálnia azért, mert 30 alatti? Már bocs, de hallottál már olyan szavakról, hogy megbecsülés, kötődés, felelősség, kitartás? Aki meg azt írja, hogy csak akkor szimpatizálhat/vonzódhat egy sráccal/srác iránt, ha szar a kapcsolata, nos ti valami elb.szott álomvilágban élhettek, mint ami amúgy a 20-30-asok nagy részére jellemző. Szánalmas.
Kérdező, ha tényleg minden rendben a kapcsolatotokkal, becsüld meg ezt az embert, nehéz ilyet találni. Vonzódás bármikor, bárkinél felléphet, a te döntésed, hogy mit lépsz, de ahogy már írták, aki mindig továbblép egy másikra, csak mert most éppen vonzza az újdonság varázsa, az lehetőleg ne lépjen komoly kapcsolatba senkivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!