Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyennek képzelitek el az álompasit?
Haj szín/hossz? Szem szín? Magasság (kb)? Testalkat (agyonkondizott, atléta testalkat, szimplán vékony vagy esetleg kövér)? Nagyon szőrös, átlagosan szőrös, kicsit szőrös vagy egyáltalán nem szőrös?
És a személyisége?
(Kíváncsi vagyok, mennyire állok távol az átlag álompasitól. :D)
Előre is köszönöm a válaszokat!
17:11 vagyok
Ő nem a Gyűrűk Urában játszott?
Egyébként nem igazán jön be, olyan manó feje van! Nem az esetem! :)
17:47: De de.
Most ezzel elvetted az önbizalmam. :D :'( Mert ezen a képen eléggé hasonlít... (Persze mint amennyire egy nem iker páros hasonlíthat.) Bár Wood-ot nem igen vártam, hogy bárki megemlíti ideálként, tehát annyira azért nem lep meg a dolog. :D
17:20 vagyok
hat ha ennyire szeretned, a tökeletes talan johnny depp lenne. de a baratom sem nem barnahaju es a szeme sem barna. es a baratom jobban tetszik. talan az alakja hasonlo. azt hogy mennyire szörös, az arcan meg a karjan lattam elöször. a többit azutan fedeztem fel, miutan mar szerelmes lettem. es nagyon tetszik, ugy ahogy van. amugy atlagosan szörös. kicsit 170 cm fölött van, picit magasabb csak nalam. a testalkata pedig vekony es nem kondizik, csak sokat sportol, mozog. a belsöt mar leirtam elöbb. igy megfelel?
Tegnap 17:47 vagyok
Képet nem akarsz felrakni? Vagy privibe küldj egyet, és megmondom! :)
Felrakni nem szívesen raknék képet két dolog miatt sem. Az egyik az, hogy a gépen csak nyaralós vigyorgós képek vannak rólam (bár tervezem, hogy rendes fotóssal készíttetek magamról egy képsorozatot :D), a másik meg, hogy nem is szeretek magamról képeket küldözgetni senkinek. :)
Meg eleve a kérdés célja nem az volt, hogy konkrétan engem dicsérjünk/leszóljunk, csak kíváncsi voltam milyen az átlag álom pasi és attól mennyire állok távol.
És miután a legtöbb szavazatot Depp kapta, ezért a választ meg is kaptam. :D
Köszi még egyszer is mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!