Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyennek képzelitek el az álompasit?
Haj szín/hossz? Szem szín? Magasság (kb)? Testalkat (agyonkondizott, atléta testalkat, szimplán vékony vagy esetleg kövér)? Nagyon szőrös, átlagosan szőrös, kicsit szőrös vagy egyáltalán nem szőrös?
És a személyisége?
(Kíváncsi vagyok, mennyire állok távol az átlag álompasitól. :D)
Előre is köszönöm a válaszokat!
"David Hasselhoff. ennyi."
Szerintem is olyan szexin okádta tajtrészegen a parkettára a hamburgert... beindultam tőle. XD
Belülről: -vicces de ha kell komoly,-őszinte,-hűséges,-érzéki,-érettebb a koránál,-megértő,-segítőkész,-férfias!,és művészies is(kicsit)
Külső:-magas,hosszú hajú,-nem izomember de nem is nyeszlett hanem olyan közepesen izmos, akármilyen szemszín a barnán kívül
ha kéne mondjak egy példát rá akkor kb olyan lehet az arca mint Thoumas Holopainen-nek.
15L
Ez,csak egy idál,persze ettől eltérő lehet...de nekem az ilyenek tetszenek a leggyakrabban:
haj:fekete,max 2 cm
szem: kék
magasság:175+
testalkat: átlag,picit macis,válasabb
szőr:átlagos
személyiség: vicces,aranyos,kedves,megértő,udvarias :)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:47
fúúúj ez a Thoumas Holopainen valami góthos ge.ci!!!!! xDDDD
Thoumas nem goth amúgy olyan szó nincs hogy góthos.
na mindegy , nekem nagyon bejön és szerintem jól néz ki :D
15L
Nekem sincs kimondott ideálom..De akin megakad a szemem az a Kucsera Gábor féle pasikon:D Szóval ezek a sportos, izmos, divatos, helyes pasik... De nekem ugyanúgy bejön a mackósabb testalkat, hosszabb haj, akkor a kreolos bőr fekete kerek szemekkel fekete hajjal...Többféle pasi van aki nekem tetszik..De belsőre ami a legfontosabb hogy őszinte, humoros, kedves legyen, de semmiképp ne legyen ilyen beképzelt "szarok a fejedre" típus de nyálgép se legyen:D
"röviden" ennyi:D
haj nem számít,szem zöldeskék, legyen ugyegy fejjel magasabb nálam,az alkata ne legyen olyan kigyúrt.inkább kis macis :) decsak kicsit. szőr mindegy,de azért ne legyen csubi.
személyisége az olyan legyen mint én.egyezzen meg a humorunk,és hasonló legyen az értékrendje. tiszteljen nőként,viszont legyen férfi.ez azt jelenti,hogy vegyge észre ha bunkó volt,megbántott,tudjon bocsánatot kérni,de azért ne legyeb papucs.tudja mit akar és legyen biztos magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!