Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képzelitek el az ideális partnert?
1. nem akar megváltoztatni
2. pörgős, bulizós
3. jó vele a szex
1.) bájos, mosolygós, optimista, van kisugárzása, kedves
2.) szép arc, karcsú/átlagos/sportos alak
3.) legalább egy bizonyos műveltségi szintet elér
4.) el tudok vele beszélgetni, közös időtöltés
5.) szeret csókolózni velem és meghitten hozzámbújni stb.
6.) korban is hozzám illő
7.) jól süt-főz
Nagyon tud vezetni és ezzel tisztában van, szereti az autókat és ért hozzájuk.
Partner a vállalkozásomban, eljön a fellépéseimre és imádja a minimalt. Mint zenében, mint lakberendezésben. A stílusérzéke kiemelkedő. Nem zavarja a borostám, szívesen főzőcskézik velem, és a mosogatást sem tartja megalázónak. Társam a nagy terveimben, amivel meghódítom a világot :D
Eddig nem sok jelölt volt, aki alkalmas lett volna akár 50%-ban.. Lehet hogy ilyen nő NINCS
1. okos
2. szeressen
és még legyen kedves, nyitott, nagyon toleráns és empatikus, szeressen főzni és autózni, legyen sok pénze.
De akihez hozzámegyek, abban csak az első négy van meg. Hogy akkor miért megyek hozzá? Mert szeretem, innentől mindegy. :)
megbízik bennem, én is megbízhatok benne
érdeklődjön a dolgaim után
legyen nyitott a világ dolgaira
legyen nyugodt, komoly
nyújtson biztonságot mind érzelmileg,mind fizikailag
legyen legalább olyan intelligens és érdeklődő, mint én, de ha nálam is jobban az, az még jobb :)
20/L
Nahát ? Ti mindannyian, honnan ismertek engem ? :))))
Laci(41)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!