Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok. Mitt csinaljak? Fontos!
Az van hogy ma mikor haza fele mentem akkor egyre jobban hianyzott egy fiu.Mindennap latom s nem tudom elfeledni.Nekem a pentekekolyan szomoruak mivel hogy a het hatralevo napjaiban nem lathatom ot mivel elmegy es legtobbszor en is.Ugy erzem kedvel mert sokat szokott bamulni deiazt allitja van csaja amit en nem hiszek el.Nagyon dogos.Szornyen dogos!!!!!!mar nem is merek belegondolni abba mi tortenik mikor jon az iskola vege(meg egy honap:(()Szerintretek hogy csabitsam el?Es ha nem sikerul akkor mit cs a nyaron hogy ne haljak meg szomorusagban!!!Ja es 26odikan lesz az osztalykirandulas
koszonom a valaszokat 12/l
segitsetek!!!!!
Szerintem fogd fel úgy, hogy ő egy barát :) nyáron meg szervezz osztály-strandot(5-6 ember az osztályból), meg programokat és akkor látod :)
Nem kell ennyire rágörcsölnöd szerintem, inkább legyél felszabadult amiért beszél veled :)
Nekem 3.tól 5.ig volt egy srác aki tetszett :D és mindenféle történeteket találtam ki magunkról, meg kis levélkéket is írtam de sose küldtem el neki :D Amúgy máig osztálytársam, és mostmár tök jóba vagyunk :) vicces így nézni rá hogy az első "szerelem" volt :)
Tehát inkább érezd vele jól magad ha már beszélőviszonyban vagytok, és ha kialakult vmi baráti kör az osztályban akkor menjetek el valahova :) vidámpark, mozi, strand, ilyesmi..
Kosz a valaszokat.
Inkabb az a baj hogy "nem az enyem"
Nem értem, miért oltjátok szegényt? Ti nem voltatok 12 évesek? Én most 15 vagyok, de ha szemét leszek 20 évesen a 10 évesekkel, majd megkérek valakit, vágjon kupán...
Egyetértek az előttem kommentelővel!
Szerintem vagy törődj bele, és legyetek barátok (már ha olyan teszetosza vagy) :P ha nem vagy az, akkor ha annyira akarod meg tudod szerezni..Én 15 leszek, és nem egyszer csináltam ezt meg.. Még a bnőjétöl is elszedtem a pasit ha nagyon kellett :)
Csábítsd el, írj neki neten, dumáljatok..küldj neki puszikat és kacérkodó megjegyzéseket.. egyébként ha ne akarsz vele járni akkor mért hajtasz utána?? :O ezt nemértem :) puszi.
Szerintem a legjobb amit tehetsz menj el az iskoládból, hameg nem, akkor szenvedj. Nem lesz a tied, mert ha az akarna lenni már az lenne. Tini szerelem, csak kár hogy egyoldalú..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!